info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Heren hardloopschoenen Craft CTM Carbon Race Rebel M

Craft CTM Carbon Race Rebel M

Heren hardloopschoenen

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
117,95 € 260,00 € je zult besparen 142,00 € -55 %

Craft

1911536 999999

Gewicht: 215 g
Daling: 11mm
Koolstofplaat: ja
Dempingshoogte: 33mm (FFF + Pebax)

Geïnteresseerd in het recept voor een van 's werelds snelste schoenen? Je hebt drie ingrediënten nodig: een zeer laag gewicht, maximale energieteruggave en vooral een koolstofplaat. Het resultaat? CRAFT CTM ULTRA CARBON RACE REBEL. Een compromisloze raceschoen waarmee je ongekende snelheden haalt op alle afstanden van tien kilometer tot de marathon.

De basis van de schoen is een 33 millimeter lange dempingslaag, gemaakt van een combinatie van FAST FORWARD en PEBAX materialen. Daardoor weegt de REBEL slechts 215 gram en levert hij een enorme hoeveelheid energie, die door de koolstofplaat wordt geleid. in de juiste richting en schopt je letterlijk in een dynamische rebound. In deze schoen kun je gewoon niet langzaam lopen, en je hebt niet te maken met de prestatiehandicap die wordt veroorzaakt door het verschil tussen een klassieke hardloopschoen en carbon specials.

De CTM ULTRA CARBON RACE REBEL is een racefietsschoen die snelheid in zijn bloed heeft. Het gebruik ervan is puur prestatiegericht en kan de meest veeleisende lopers van alle prestatieniveaus tevreden stellen. Dankzij de ongewone hoog dempend comfort, het is niet alleen voor de elite. Iedereen kan profiteren van de energieteruggave en de carbonplaat die door de dempingslaag loopt.

Een uniek kenmerk is de gespleten carbonplaat bij de duim. Dit maakt de schoen perfect stijf en dynamisch in de overgang naar rebound, terwijl het gebruik van natuurlijk teenwerk en laterale bogen om de voet te stabiliseren. Dus zelfs op licht terrein kun je op maximale snelheid lopen zonder stabiliteit te verliezen.

Het gestructureerde, enkellaags bovenwerk voelt zacht aan, maar op de manier van sportschoenen omsluit het de voet stevig waar het moet en verankert het de voet perfect in de schoen. REBEL gaat zo niet verloren. tijdens scherpe intervallen op de baan.

Naast een team van ontwerpers, ingenieurs en analisten staat ook het Amerikaanse hardloopicoon, gerenommeerde coach en fysiotherapeut Tommy Rivs achter dit model. Tommy's knowhow was de sleutel tot de creatie van dit geavanceerde model. schoen die het fenomeen carbon raceschoen een stap verder brengt.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2021 Q3
Type voetstoot Neutraal
Type loopschoenen racing , Tempo
Type oppervlak - lopend Weg
Schoenafstelling Ademende
Schoenbreedte Standaard
Verzachtend Hoge demping
DROP 11 mm
Technologie Fast Forward (Vault Foam™) , Ultra Carbon Plate™

Fast Forward (Vault Foam™)

Ultralicht dempend Vault Foam met uitstekende zachtheid en energieteruggave.

Ultra Carbon Plate™

Carbonplaat in de tussenzool met een unieke verdeling in de teenzone. Dit maakt de schoen perfect stijf en dynamisch in de overgang naar rebound, terwijl je het natuurlijke teenwerk en de dwarsbogen kunt gebruiken om de voet te stabiliseren. Dus zelfs op licht terrein kun je op maximale snelheid lopen zonder stabiliteit te verliezen.