info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Craft CTM Ultra 2 W

Vrouwen hardloopschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Vrijdag 5. 4. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

93,95 € 120,00 € je zult besparen 26,00 € -22 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Craft

1912182 895410

Eén schoen die alles kan? Zo zou je onze nieuwe CTM ULTRA kunnen omschrijven. De veelzijdige buitenzool houdt je niet alleen op asfalt, maar ook op verharde wegen en stadspaden overeind. Een flinke laag demping zorgt voor voldoende comfort bij lange volumetrainingen, terwijl het lage gewicht en de superieure energieteruggave van het schuim je letterlijk vooruit schoppen en je prestaties tijdens wegwedstrijden en tempolopen een boost geven.

Het gestructureerde, enkellaags bovenwerk voelt zacht aan, maar op de manier van sportschoenen omhelst het de voet stevig waar het moet en verankert het de voet perfect in de schoen. Dit zorgt ervoor dat de CTM ULTRA ook tijdens scherpe intervallen op de baan niet verloren gaat.

Volume, tempo, sprint, weg en verharde wegen. De CRAFT CTM ULTRA is een ongelooflijk veelzijdige schoen voor alle lopers die hun training serieus nemen en zich voortdurend willen verbeteren.

De vorm en de geometrie van dit model zijn gebaseerd op de topsportschoen CTM ULTRA CARBON. Ook de gebruikte materialen zijn identiek, zodat de realistische eigenschappen van beide modellen zeer dicht bij elkaar liggen. Het enige wat hier ontbreekt is de koolstofplaat. De dynamiek en de rebound snelheid bereiken niet zo'n hoog niveau. Deze afwezigheid wordt echter gecompenseerd door het aanzienlijke prijsverschil. Dus als u niet op zoek bent naar een "beste van het beste" schoen en genoegen neemt met een lichtgewicht boven standaard met een uitstekende prijs/prestatieverhouding, dan is de CTM ULTRA de juiste schoen voor uw schoenendoos.

Specificaties:

  • Gewicht: 250 g
  • Daling: 11mm
  • Koolstofplaat: nee
  • Demping hoogte: 33mm

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q3
Type voetstoot Neutraal
Type loopschoenen Opleiding
Type oppervlak - lopend Weg
Schoenafstelling Ademende
Schoenbreedte Standaard
Verzachtend Hoge demping
DROP 11 mm
Technologie Fast Forward (Vault Foam™) , Ultra Rebound

Fast Forward (Vault Foam™)

Ultralicht dempend Vault Foam met uitstekende zachtheid en energieteruggave.

Ultra Rebound

High-energy TPU-schuim binnenzool voor een nog snellere overgang naar rebound.