info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Inov-8 Venturelite 25

Unisex outdoor rugzak

Op voorraad in de E-shop
Levering binnen 4-6 werkdagen

We hebben alleen 1 item. Nu of nooit.

131,95 € 150,00 € je zult besparen 18,00 € -12 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Inov-8

001012-BKGN 01

De omvangrijkste van de nieuwe serie outdoor rugzakken. De 25-liter Venturelite heeft snel pakken in zijn bloed. Een omvangrijke maar lichte metgezel voor avonturen die de hele dag en meerdere dagen duren, met een groot aantal functies.

De Venturelite 25 is een detailgerichte rugzak voor de veeleisende gebruiker die zich snel, ver en zonder beperkingen wil verplaatsen. De basis van de rugzak is een ruim opbergvak met twee instapmogelijkheden - via een klapdeksel of een rits aan de zijkant. Het hoofdbergvak is niet langer onderverdeeld, behalve het hydrovac-vak. Extra opbergruimte bestaat uit een beveiligd documentenvak of externe zakken die gemakkelijk toegankelijk zijn zonder de rugzak van de rug te halen. Twee daarvan bevinden zich aan de zijkanten, twee aan de afneembare heupband en twee aan de schouderbanden.

Het anatomisch gevormde rugsysteem van zacht, ademend schuim is in hoogte verstelbaar, zodat de rugzak iedereen past. Lussen voor ijsbijlen, wandelstokken en andere uitrusting ontbreken niet. Natuurlijk zijn er kenmerkende reflecterende elementen en externe zakken voor snelle toegang tot opgeborgen items.

Belangrijkste kenmerken:

  • 25l inhoud.
  • Air Flow schuimpaneel
  • Hydrovac-compartiment

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort tas rugzak
Volume van tas/rugzak 21-29 liter
Gebruik van tas/rugzak Wandelen en expeditie