info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Bernina Lite 3

Unisex winter tour stokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
119,95 € 140,00 € je zult besparen 20,00 € -14 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65227221

De Bernina Lite 3 is volledig gemaakt van zeer sterk aluminium en is het perfecte driedelige item voor je volgende skitocht. Hij is voorzien van het nieuwe Aergon Air Compact handvat, dat nog meer comfort en controle biedt, speciaal voor kleinere vrouwenhanden. Speciale holtetechnologie maakt een lichtgewicht constructie mogelijk die wordt gecombineerd met grote steunvlakken om maximale steun te bieden op de berg. De achterkant van het handvat is volledig met rubber bekleed voor de beste grip. Bovendien biedt het grote ergonomische steunvlak steun tijdens steile bochten bij beklimmingen. Het handvat is gemaakt van thermofoam in kurklook. Dankzij het Speed Lock 2+ systeem kan de lengte gemakkelijk worden aangepast tussen 100 en 135 cm, zelfs met handschoenen aan. De skistok is uitgerust met een grote bindingsplaat die u steun biedt bij het hanteren van de hakliften en de stijgriem.

AERGON AIR

  • De Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

SLOT VEILIGHEIDSRIEM NYLON NEOPREEN

  • Verstelbare riem met veiligheidsslot. Het is versterkt met neopreen en een comfortabele fleece voering en biedt maximaal draagcomfort.

VERLENGD HANDVAT

  • Handvatverlenging voor gemakkelijke grip op steile hellingen of traverses.

ALUMINUM

  • Hij valt vooral op door zijn hoge stijfheid bij een laag gewicht.

SPEED LOCK 2+

  • Het verstelsysteem, gecertificeerd door het testinstituut TÜV Süd, werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.

GROTE BERG BINDMAND

  • Een speciaal voor toertochten ontwikkelde plaat met een korte rand voor het afstellen van klimhulpmiddelen en een lange rand voor het afschrapen van ijspaden. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

FLEX TIP LANG

  • Een robuuste tip die een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op bijna elk terrein garandeert.

Parameters:

Sport Skitochten
Seizoen 2022 Q3
Soort stok Telescopisch
Technologie Lock Security Strap - Neoprene , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus , Big Mountain Binding Basket
Touring paal materiaal aluminium

Lock Security Strap - Neoprene

De band is versterkt en gemaakt van neopreen met een comfortabele fleece inzet voor maximaal draagcomfort.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.

Big Mountain Binding Basket

Plaat speciaal ontwikkeld voor touring met een korte rand voor het aanpassen van klimhulpmiddelen en een lange rand voor het afschrapen van ijzige sporen. Het kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay