info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Copper 3D Pro

Unisex skihandschoenen

Kleur varianten

Kies je maat Hoe te kiezen?

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
99,95 € 129,95 € je zult besparen 30,00 € -23 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

651810302

De luxe Copper 3D Pro handschoenen zijn perfect voor freeride! Dankzij het 100% geitenleer voelt de Copper 3D zacht, soepel en aangenaam aan. Primaloft-isolatie zorgt voor een hoog ademend vermogen en een aangenaam klimaat in de handschoen. De toepassing van Nash silicone op de handpalm zorgt voor een optimale grip. De neopreen manchet loopt mooi door over de pols en voorkomt dat de kou in de mouwen dringt. Het nieuwe Trigger 3D-systeem is compatibel met alle oudere Trigger S-stokken.

Belangrijkste kenmerken:

  • TRIGER SYSTEM OGEN - Handschoenen met een geïntegreerd systeem om uw hand aan de handgreep te verbinden zonder het gebruik van handboeien. De veilige ontkoppeling van de leuning in geval van een val is een garantie voor een solide gezondheid in toekomstige seizoenen! Compatibel met Trigger S en Trigger 3D systemen.
  • COMFORT FIT - Iets bredere snit voor een comfortabel draaggevoel en toch warme handen
  • WATERBESTENDIGE MATERIALEN - Gebruik van waterdichte meerlaagse laminaten en functionele componenten om de waterafstotendheid te maximaliseren.
  • EXTRA INSULATIE - Het hoogst mogelijke niveau van warmte ligt in de shell, isolatie- en voeringsmaterialen, hydrofobe eigenschappen en pasvorm en constructie.
  • PRIMALOFT - Absolute windbestendigheid. Maximaal ademend vermogen. Dankzij Primaloft blijven uw handen comfortabel warm, zelfs bij koude temperaturen.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Soort handschoenen Vinger
Technologie Primaloft , Trigger S

Primaloft

Synthetische vezel met zeer goede isolerende eigenschappen, met een waterdichte laag, uitzonderlijk licht, ademend en anti-allergisch. Bijzonder nuttig voor sportkleding en als vulling voor slaapzakken.

Trigger S

Maximale veiligheid, maximaal comfort. De Trigger S Ti maakt het aan- en uittrekken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De gepatenteerde veiligheidsontgrendeling biedt extra bescherming tegen letsel.