info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki HRC max

Lopende stokken

Kies je maat Hoe te kiezen?

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
299,95 € 377,95 € je zult besparen 78,00 € -21 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

6434001

De HRC MAX is een extreem lichte langlaufstok die zelfs aan de hoogste eisen van het WK voldoet. Het is gemaakt van HMC Worldcup carbon met hoge sterkte en hoge stijfheid en heeft een perfect vermogensoverdracht en zwaaigedrag. De anatomisch gevormde lus en het uit twee componenten bestaande kurken handvat zorgen voor kracht en controle in elke fase van de swing van de club. Het Trigger Shark 2.0 systeem heeft een anti en maakt een bliksemsnelle loslating van het handvat mogelijk. Zowel de tip als de plaat kunnen worden verwisseld om ze aan te passen aan de baanomstandigheden en omgebouwd voor zomertraining.

Parameters:

Sport langlaufen
Seizoen 2018 Q3
Technologie Trigger Shark 2.0 , Fin Vario , Trigger Shark Frame Strap
Materiaal voor langlaufstokken koolstof

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Fin Vario

Systeem voor eenvoudige uitwisseling van korven van verschillende afmetingen voor verschillende eigenschappen van langlaufloipen

  • Ruilen van wintermanden voor zomertops op rolski's
  • Kegelgrootte (8 of 9) maakt niet uit

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.