info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Poles Helicon Lite

Winterstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
62,95 € 71,95 € je zult besparen 9,00 € -13 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

64927431

Helicon Lite stokken bieden maximale veiligheid tijdens het skiën of sneeuwschoenwandelen. De sterke aluminium buis kan alles aan. Het lichtgewicht, betrouwbare Speed Lock+ verstelsysteem maakt het mogelijk om snelle en eenvoudige aanpassing van de stoklengte. Het Evocon Soft handvat ligt optimaal in de hand en ondersteunt u met een veelvoud aan greepvariaties. De lus kan gemakkelijk op de gewenste lengte worden gebracht. Met de grootte in 95 cm ingeklapt kan de wandelstok gemakkelijk aan een rugzak worden bevestigd. De Binding Basket platen zijn zeer praktisch. Daarmee kun je de binding en de klimhulpmiddelen van de toerski's comfortabel staand bedienen. Versie LITE zijn beperkt in gewicht en zijn daarom in de eerste plaats bedoeld voor kinderen, tieners en over het algemeen kleinere personen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Evocon-handgreep (ergonomische handgreep, met verlengd en verzacht greepoppervlak).
  • Lock veiligheidsriem (vaste verstelbare riem)
  • Alpine flex tip (hardmetalen punt met flexibele punt die een zeer nauwkeurig gebruik van de stok op bijna elk oppervlak mogelijk maakt)
  • Touring, backcountry binding mand (platen met een binding switching functie en een verlengde versterkte rand voor het verwijderen van ijs van de risers die gemakkelijk kan worden vervangen zonder gebruik van gereedschap)

Parameters:

Sport Skitochten
Seizoen 2021 Q3
Soort stok Telescopisch
Technologie EvoCon
Touring paal materiaal aluminium

EvoCon

EvoCon handgrepen bieden een perfecte grip en absolute lichtheid. De veiligheidsriem is gemakkelijk te verstellen en beschermt tegen letsel dankzij de veiligheidsontgrendeling. LEKI stokken met EvoCon handgrepen combineren comfort en veiligheid.

  • Afgerond steunvlak voor comfortabel bergafwaarts lopen
  • Lus met veiligheidsontgrendeling. Gemakkelijk en snel verplaatsbaar in elke situatie. Huidvriendelijk materiaal.
  • De in het handvat geïntegreerde correctiezone met een hoek van +8° zorgt voor een optimale grip op de stokken.