info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Winterhandschoenen Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Leki Progressive Tune S Boa mf touch

Winterhandschoenen

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
97,02 € 129,95 € je zult besparen 32,00 € -25 %

Leki

643881301

Met deze handschoen opent LEKI een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van hoogwaardige handschoenen. De Progressive Tune S BOA® MF Touch handschoen is niet alleen gemaakt van hoogwaardige materialen, het is heeft ook het gepatenteerde BOA snelkoppelingssysteem. Hierdoor kan LEKI een soepele, perfect instelbare pasvorm bereiken. Draai gewoon aan het BOA-wiel en de Progressive Tune S past als een tweede huid, waardoor volledige controle over de stok mogelijk is. In combinatie met het Trigger S veiligheidssysteem en de MF Touch is de Progressive Tune S een eersteklas freeski-handschoen die zijn tijd ver vooruit is. tijd.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2018 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Bescherming tegen regen
Soort handschoenen Vinger
Technologie Trigger S , BOA®

Trigger S

Maximale veiligheid, maximaal comfort. De Trigger S Ti maakt het aan- en uittrekken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De gepatenteerde veiligheidsontgrendeling biedt extra bescherming tegen letsel.

BOA®

Het legendarische aantreksysteem dat u wellicht kent van fietsschoenen, skischoenen en andere skischoenen. Met het microspanningswiel van Boa kun je je laarzen in enkele seconden met maximale precisie en zonder risico op losraken onder belasting aanspannen.