info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Handschoenen voor kinderen Leki Race Coach C-Tech S Junior Mitt

Leki Race Coach C-Tech S Junior Mitt

Handschoenen voor kinderen

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
71,95 € 106,24 € je zult besparen 34,00 € -32 %

Leki

652803801

Softshell wanten voor ski-racende jeugd die elke wens vervullen. Het LEKI C-Tech paneel met Soft Padding beschermt de handrug betrouwbaar, de geïntegreerde vingerkanalen zorgen voor een optimale pasvorm en thermisch comfort. Het palmoppervlak met G Grip-materiaal zorgt voor een goede grip en is over het algemeen duurzaam. Daarnaast is er een SOFT-TEX® membraan voor vochtbescherming en Thinsulate™ en Hyperloft isolatie. Met een gepatenteerd Trigger S-systeem dat de handschoen losmaakt van de stick wanneer deze valt en wordt opgetrokken.

TRIGER SYSTEEM

  • Het Trigger System biedt meer controle door de hand en de stick rechtstreeks met elkaar te verbinden. Snel in- en uitklikken is geen probleem en het veiligheidsslot kan de gebruiker beschermen tegen letsel. Alle Trigger lussen en handschoenen zijn compatibel met alle Trigger clubs.

JUNIOR RACE FIT

  • Handschoenen met een speciale racepasvorm voor topprestaties, zelfs in de juniorencategorie.

SOFT-TEX

  • Waterdicht. Winddicht. Comfortabel zacht. SOFT-TEX® garandeert een comfortabel en aangenaam draaggevoel.

WATERDICHTE HANDSCHOENEN

  • Waterdichte handschoenen dankzij het gebruik van een aparte membraanvoering.

WARME ISOLATIE

  • Een gemiddelde hoeveelheid warmte voor je handen. De warmte komt van het materiaal van de shell, de isolatie en de voering en van de hydrofobe eigenschappen van de handschoen. Het wordt ook beïnvloed door de pasvorm en de constructie.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Windbescherming , Bescherming tegen regen
Soort handschoenen Duim
Technologie Softshell , Thinsulate® , Trigger S , Soft-Tex®

Softshell

Nieuwe generatie materiaal met thermische eigenschappen en een zeer slijtvaste toplaag. Het is licht, elastisch, ademend en winddicht. De functionaliteit van het materiaal garandeert niet de waterdichtheid van het product.

Thinsulate®

Verwarmend materiaal gebruikt in jassen, broeken, handschoenen, mutsen en laarzen. Gebaseerd op een unieke technologie van microvezels met een dikte van 2-5 micron, 25 keer dunner dan een haar en ongeveer 10 keer kleiner dan vezels van andere synthetische isolaties (isolatie).

Trigger S

Maximale veiligheid, maximaal comfort. De Trigger S Ti maakt het aan- en uittrekken sneller en comfortabeler dan ooit tevoren. De gepatenteerde veiligheidsontgrendeling biedt extra bescherming tegen letsel.

Soft-Tex®

Waterdicht. Winddicht. Aangenaam zacht. SOFT-TEX® zorgt voor een comfortabele en aangename draagervaring.