info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Nordic Walking stokken Leki Traveller Alu

Leki Traveller Alu

Nordic Walking stokken

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
95,23 € 118,51 € je zult besparen 23,00 € -20 %

Leki

65026011

De Traveller Alu is een echte allround metgezel. De driedelige schacht van extra sterk aluminium is ontwikkeld voor avonturen in alle regio's van de wereld. Opgevouwen past hij met zijn 66 centimeter in een koffer of rugzak. Dankzij het Speed Lock 2 instelsysteem is hij na enkele eenvoudige handelingen klaar voor gebruik. Het tweecomponenten handvat van natuurkurk is comfortabel bij koud en warm weer. Het Trigger Shark 2.0 systeem, samen met de ademende Trigger Shark Frame Strap Mesh, houdt je hand stevig op het handvat, terwijl je de lus snel van de stick kunt losmaken. Op zoek naar een reisgids? Zoek niet verder. Het is de Traveller Alu.

TREKKER MET HAAI 2
Unieke technologie voor maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging en uitzonderlijke controle

FRAME BAND MESH
Riem van ademend, "gebreid" materiaal. De verbeterde pasvorm, het brede zitvlak en de One Piece 360° palm zonder materiaaloverlappingen garanderen een direct en nauw contact met het handvat.

SNELHEIDSSLOT 2
Het door LEKI ontwikkelde mechanisme blinkt uit in extreem snelle instelling en bevestiging, zelfs in dikke handschoenen bij natheid, ijs en sneeuw. 30% kleiner, 25% lichter, meer dan 20% meer steun

ALUMINIUM HTS
Het materiaal onderscheidt zich vooral door zijn zeer lange levensduur, extreme duurzaamheid en superstabiliteit.

FLEX TIP SHORT
Deze tips garanderen een nauwkeurig gebruik van de stok en een perfecte ondersteuning op vrijwel elk terrein.

POWER GRIP PAD
Voor het lopen op asfalt is het gevulkaniseerde materiaal het meest geschikt. Het is de optimale steun met een langere levensduur

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2020 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2 , Trigger Shark Frame Strap

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Speed Lock 2

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Extreem snelle instelling en bevestiging, zelfs met dikke handschoenen bij natheid, ijs en sneeuw. Schroef met veiligheidsfunctie en verstelbaarheid

Speed Lock 2 vs Speed Lock:

  • 30% kleiner
  • 25% lichter
  • Meer dan 20% meer steun

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.