info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Stokken voor trail running Leki Ultratrail FX.One Superlite

Leki Ultratrail FX.One Superlite

Stokken voor trail running

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
134,95 € 190,00 € je zult besparen 55,00 € -29 %

Leki

65225842

Productvideo

Omschrijving

DeUltratrail FX.One Superlite is je steun bij het klimmen van de kilometers en meters! Hij is voorzien van het nieuwe Trail Shark systeem, het eerste stuurlus systeem dat 100 procent ontwikkeld is voor trail running. Het gewicht van de handgrepen is met 30 procent verminderd in vergelijking met het bekende Shark-systeem dankzij de nieuwe ventilatiekanalen. De Shark Frame Strap Mesh handgrepen passen als gegoten en brengen de kracht direct over naar het midden van de stick. Dankzij de slanke vorm van de Shark-doorn kun je de lus gebruiken om hem in de schacht van de club te wiggen, zelfs met je ogen dicht. Een extra uitsteeksel op het handvat biedt een tweede greepmogelijkheid en zorgt voor een precieze geleiding. Wanneer je de stok in opgevouwen toestand in je handen houdt, is de smalle diameter van 14/12 millimeter hier een extra voordeel, waardoor je hem veilig kunt vasthouden en vervoeren in rechte doorgangen. Met een pakmaat van 35 cm en een gewicht van 137 g en een lengte van 120 cm is de Ultratrail FX.One Superlite een onmisbare gids op je volgende run!

Belangrijkste kenmerken:

  • SHARK SYSTEM - Het Shark System biedt een optimale krachtoverbrenging dankzij de directe verbinding tussen hand en stick. Snel in- en uitstappen is geen probleem. Alle Shark lussen en handschoenen zijn compatibel met alle Shark clubs.
  • TRAIL SHARK - Speciaal ontworpen voor trail running, het handvat biedt minimaal gewicht met maximale stabiliteit dankzij het Air Channel ontwerp. Bovendien kan het Shark-systeem gemakkelijk met één vinger worden aan- en uitgezet.
  • SHARK FRAME STRAP MESH - Soepel verstelbare en individueel aanpasbare riem. Het maakt een snelle en gemakkelijke bevestiging en ontkoppeling van de stok mogelijk en is compatibel met alle Shark-stokken.
  • PUSH BUTTON - Met het Push Button-systeem kunnen de vouwstokken snel worden uit- en ingeklapt met één druk op de knop.
  • CARBON - onderscheidt zich door zijn hoge stijfheid en lage gewicht.
  • TRAIL RUNNING TIP - Lichtgewicht tips met concave onderkant voor nauwkeurig gebruik van de stick op elke ondergrond met compromisloze ondersteuning en optimale swing.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q3
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie Push Button , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip

Push Button

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Ontgrendelingsmechanisme met drukknop voor snel en gemakkelijk in- en uitvouwen
  • Hoogwaardig spankoord met PE versterkte mantel voor duurzame vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische lengtecompensatie van de kabel
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte verbinding van de afzonderlijke segmenten.

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.

TrailRunningTip

De Trail Running Tip biedt een stevige grip op elk terrein.

6 redenen om bij ons te kopen

Meer over ons »
  • why-Created with Sketch. Geautoriseerde verkoop van 100 TOP-merken
  • why-Created with Sketch. Uitrusting voor 21 verschillende sporten
  • why-Created with Sketch. GRATIS verzending vanaf 100 €
  • why-Created with Sketch. Cadeau bij aankopen van meer dan 225 €
  • why-Created with Sketch. Selectie van 12121 producten, 4960 op voorraad
  • calendarCreated with Sketch. U kunt de goederen gemakkelijk tot 30 dagen retourneren