info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Downhill stokken Leki Wcr Sg/Dh 3D

Leki Wcr Sg/Dh 3D

Downhill stokken

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
85,95 € 115,00 € je zult besparen 29,00 € -25 %

Leki

65267731

Als je echt snel rijdt, heb je betrouwbare spullen nodig. Robuuste aluminium stokken voor disciplines die snelheid vereisen zijn uitgerust met het nieuwe Trigger 3D-Pro G handvat. Het nieuwe Trigger 3D-systeem zorgt voor een betere controle dankzij de directe verbinding tussen de handschoen en de stick, een comfortabelere bediening met snelle snap-in en snap-out, en grotere veiligheidsmarges dankzij een intelligente driedimensionale release die het release-spectrum verviervoudigt. Met een aerodynamisch profiel zorgt Airfoil voor een lage luchtweerstand en maakt het gemakkelijker om de stick op hoge tempo's te gebruiken.

TRIGGER 3D SYSTEEM

  • Het Trigger System biedt meer controle door een directe verbinding tussen hand en club. Snel in- en uitklikken is geen probleem en het veiligheidsslot kan de gebruiker beschermen tegen letsel. Alle Trigger lussen en handschoenen zijn compatibel met alle Trigger clubs.

TREKKER 3D HANDVAT VOOR G

  • Slanke handgreep met perfecte krachtoverbrenging en maximale veiligheid dankzij het ontgrendelingssysteem. Het zachte oppervlak zorgt voor een goede grip. Compatibel met elke handboei of handschoen met trekkersysteem.

TREKKER 3D ADAPTER KAP

  • Cap waaronder je een sleuf vindt waarmee je de handbeschermers en de GoPro camera-adapter kunt installeren.

HAAIENFRAME BAND

  • Soepel verstelbare en individueel aanpasbare riem. Het maakt een snelle en gemakkelijke bevestiging en ontkoppeling van de stok mogelijk en is compatibel met alle Shark-stokken.

AFDALINGSMAND

  • Ideaal voor race omstandigheden. De platen kunnen gemakkelijk en zonder gereedschap worden vervangen.

ALUMINUM

  • Het materiaal onderscheidt zich vooral door zijn zeer lange levensduur, extreme duurzaamheid en superstabiliteit.

STAAL TIP

  • In de buis geïntegreerde stalen punt voor een puntnauwkeurige bevestiging van de stok en optimale stabiliteit op vrijwel elk terrein.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Gebruik van de dalende paal racing
Technologie Trigger 3D , Trigger 3D Adapter Cap , Madlo Trigger 3D Pro G

Trigger 3D

De nieuwste innovatie van het Trigger-systeem biedt een drievoudige ontgrendeling. Het biedt meer comfort bij het vastgrijpen en vast- en losmaken.

Trigger 3D maakt indruk met drie belangrijke verbeterpunten:

  • Besturing - Intuïtieve verbinding tussen de stick en de handschoen.
  • Comfort - Snel en gemakkelijk bevestigen en losmaken
  • Veiligheid - Grootste ontgrendelingsbereik dankzij de intelligente 3D-trekker

Trigger 3D Adapter Cap

De kap, waaronder zich een aansluiting bevindt die de installatie van handbeschermers en een adapter voor de GoPro-camera mogelijk maakt.

Madlo Trigger 3D Pro G

Slanke handgreep met perfecte krachtoverbrenging en maximale veiligheid dankzij het ontgrendelingssysteem. Het zachte oppervlak zorgt voor een goede grip. Compatibel met elke handboei of handschoen met trekkersysteem.