info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Mammut Ducan Low GTX Men

Outdoorschoenen voor heren

Kies je maat Hoe te kiezen?

Op voorraad in de E-shop
Levering binnen 4-6 werkdagen

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

102,95 € 190,00 € je zult besparen 87,00 € -46 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Mammut

3030-03521-00288

De bergen liggen aan je voeten met deze lichtgewicht, high-end wandelschoen. De Flextron®-technologie van Mammut is letterlijk een veer in je stap, met een buitenzool van verenstaal die effectieve schokabsorptie, energieoverdracht en stabiliteit biedt om je energie te ondersteunen en je natuurlijke pas te ondersteunen. De Vibram buitenzool zorgt voor betrouwbare tractie en het vertrouwde GORE-TEX membraan beschermt je tegen guur weer. Dit alles in een anatomisch aangepast ontwerp voor een comfortabele en precieze pasvorm. De Ducan collectie - een klassieker voor een reden.

Technologie:

  • GORE-TEX - Elastische GORE-TEX tongconstructie
  • Vibram - Vibram buitenzool biedt veel grip voor veilige navigatie - zelfs op het ruigste terrein.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q3
Schoenafstelling Waterdicht
Schoenhoogte Laag
Gebruik van buitenschoenen Lichte wandelingen
Type buitenschoeisel A
Technologie Gore-Tex® , Mammut Flextron , Vibram® Flextron , PFC Free DWR

Gore-Tex®

Het Gore-Tex®-membraan houdt de voeten droog en comfortabel en verhoogt het ademend vermogen voor alle activiteiten bij koud weer. Het is een standaard drielaags laminaat gericht op duurzaamheid en een lange levensduur.

Mammut Flextron

De Mammut Flextron technologie ondersteunt de natuurlijke anatomie van de voet en verlicht deze met een "blote voeten" gevoel, alsof je op blote voeten loopt. De kern van de technologie is een verende stalen buitenzool die in de tussenzool is geïntegreerd en direct op de binnenzool drukt. In de lengterichting ondersteunt de flexibiliteit een goede voetbeweging. In de dwarsrichting is de zool stabiel en voorkomt hij boogverzakking. Dit ondersteunt een anatomisch correcte voetpositie, maar ook een betere houding - voor een natuurlijke beweging en een efficiënter gebruik van energie.

Vibram® Flextron

Duurzame zool met de hoogste afwerkingskwaliteit en hoge duurzaamheid. Garandeert maximale prestaties en comfort. De Flextron-technologie ondersteunt de natuurlijke anatomie van de voet en verlicht deze met een "blote voeten"-gevoel, alsof je op blote voeten loopt. De kern van de technologie is een verende stalen buitenzool die in de tussenzool is geïntegreerd en direct op de binnenzool drukt. In de lengterichting ondersteunt de flexibiliteit een goede voetbeweging. In de dwarsrichting is de zool stabiel en voorkomt hij boogverzakking. Dit ondersteunt een anatomisch correcte voetpositie, maar ook een betere houding - voor een natuurlijke beweging en een efficiënter gebruik van energie.

PFC Free DWR

Het acroniem DWR staat voor Durable Water Repellency, een permanente waterafstotende laag die zorgt voor waterbestendigheid. Het voorkomt dat externe materialen vocht absorberen. Het wordt gebruikt in zowel fleece als waterdichte kleding en tenten. De doeltreffendheid ervan vermindert echter geleidelijk door herhaaldelijk wassen.

Perfluorverbindingen (PFK's) zijn vrijwel niet biologisch afbreekbaar. Daarom wordt deze impregnering niet gebruikt en vervangen door andere, milieuvriendelijkere en beter presterende alternatieven.