info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Buitenschoenen voor dames Mammut Kento Pro High GTX®

Mammut Kento Pro High GTX®

Buitenschoenen voor dames

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
160,95 € 300,00 € je zult besparen 139,00 € -46 %

Mammut

3010-01010-50539

Kwalitatieve klimschoenen voor stijgijzers

Technische damesschoen Kento Pro High GTX met stijgijzers aan de achterkant. Speciaal door Mammut en Vibram ontwikkelde buitenzool: voor uitstekende grip. Voor uitstekende duurzaamheid en hoge prestaties. Voor superieure prestaties. Duurzaam vakmanschap dankzij het Mastrotto-splitleder "made in Italy". De technische kenmerken van de Kento zijn een waterdicht en ademend GORE-TEX membraan, het Motion Control systeem voor betere bescherming tegen enkelverstuikingen met een hoge hielkap en het 3D Memo Foam voor uitstekend comfort in de schoen.

  • Past op C2 hybride/semi-automatische stijgijzers met hendel en teenkorf.
  • Verhoogde rubberen rantle
  • Duurzaamheidsplaat
  • Bewegingscontrole: versterkte, flexibele binnenzijde voorkomt enkelverstuiking met behoud van volledige bewegingsvrijheid
  • 3D Memo Foam: demping past zich aan de vorm van uw voet aan voor uitzonderlijk comfort, ondersteuning en het voorkomen van blaren.
  • Hybride Shell: een mix van flexibele binnen- en duurzame buitenmaterialen voor extra comfort en aanpassingsvermogen.
  • Dual-zone vetersluiting: individuele dual-zone vetersluiting kan worden aangepast aan verschillende situaties.
  • Voorgevormde tongconstructie

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Schoenafstelling Waterdicht
Schoenhoogte High
Gebruik van buitenschoenen Lichte wandelingen , Wandelen in de bergen
Type buitenschoeisel A/B
Technologie Vibram™ Outsole , Gore-Tex® , Fair Wear

Vibram™ Outsole

De zool van de schoen is gemaakt van een mengsel van materialen van Vibram - de wereldleider in de productie van schoenzolen met meer dan 75 jaar traditie. De in het model gebruikte Vibram-zool is zeer slijtvast en biedt ideale tractie in droge en natte omstandigheden op de weg en andere harde oppervlakken.

Gore-Tex®

Het Gore-Tex®-membraan houdt de voeten droog en comfortabel en verhoogt het ademend vermogen voor alle activiteiten bij koud weer. Het is een standaard drielaags laminaat gericht op duurzaamheid en een lange levensduur.

Fair Wear

De onderneming streeft naar eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden in alle fabrieken waar haar producten worden gemaakt. Om de arbeidsomstandigheden in de hele toeleveringsketen systematisch te verbeteren, heeft het merk zich aangesloten bij de Fair Wear Foundation.