info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Unisex zonnebril Oakley Encoder
Voucher + gratis

Oakley Encoder

Unisex zonnebril

Kleur varianten

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
235,00 €

Oakley

94710636

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Geïnspireerd door de Griekse god Apollo, die zelf goed thuis was in vele activiteiten, is dit model op dezelfde manier gevormd om te voldoen aan de behoeften van meerdere sporten, zoals fietsen, honkbal, golf en hardlopen. De nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en aanpassing aan het gezicht en de optische prestaties.

Functioneel sportontwerp met geoptimaliseerd zicht met een breed gezichtsveld met behoud van maximale impactbescherming.

Sterk maar lichtgewicht O-matter frame zorgt voor duurzaamheid en draagt bij aan het comfort van de hele dag.

De zijkanten zijn mooi naar binnen gevormd, inclusief een geïntegreerde elastische band om de hele dag comfort en een uitstekende pasvorm op het gezicht te garanderen.

De driepunts pasvorm is een driepunts systeem om de bril op uw gezicht te houden, ontworpen voor maximaal comfort en om ervoor te zorgen dat uw bril optisch precies op uw gezicht zit. Alles aangevuld met nog meer siliconen neuspads voor een perfecte pasvorm en geen druk.

Het model is verkrijgbaar met Prizm™-lenzen, die zijn ontworpen om de kleurwaarneming, het contrast en de details te verbeteren om het beste uit uw activiteiten te halen. Nieuwe HDO+ en Freeform (vrijgevormde lens) lenstechnologie met ingebouwde lichtbundel optimaliseert de juiste pasvorm en gezichtsuitstraling en optische prestaties. Duurzaam en de hele dag comfortabel dankzij de lichtgewicht en duurzame O Matter™ polycarbonaat zijkanten met een nauwsluitende Unobtainium elastische band.

Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en kleurverspreiding. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle van de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we onregelmatigheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

Parameters:

Sport fietsen
Seizoen 2022 Q1
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Kozijnloos
Bescherming 3 - sterke straling (zonnig)
Technologie Unobtanium® , O-Matter , Prizm Technology

Unobtanium®

Oakley's originele Unobtanium innovatie verhoogt de grip van zweet en zorgt ervoor dat het frame van je bril altijd goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

O-Matter

Oakley O-Matter is een lichtgewicht plastic materiaal dat is ontworpen om duurzaam en comfortabel te zijn. Het materiaal is ook ontworpen voor slagvastheid door zijn gecontroleerde elasticiteit zonder dat het na verloop van tijd kromtrekt zoals acetaat. Het is tweemaal zo sterk als acetaat, maar 25% lichter.

Prizm Technology

Prizm is een revolutionaire lenstechnologie van Oakley. Het verbetert drastisch de details en zorgt voor een uiterst precieze kleuraanpassing voor specifieke omgevingen. De lenzen zijn speciaal ontworpen om uw visuele ervaring rijker te maken, zodat u beter kunt presteren. Met een gewone zonnebril ziet de wereld er saai en vlak uit, maar met PRIZM™ lenstechnologie ziet alles er levendig en levendig uit en worden nuances onthuld die normaal gesproken voor het oog verborgen blijven.