info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Junior zonnebril Oakley Frogskins XXS

Oakley Frogskins XXS

Junior zonnebril

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
60,91 € 75,00 € je zult besparen 14,00 € -19 %

Oakley

90090248

Het merk Oakley® brengt een verkleinde versie van zijn iconische Frogskins™ die zelfs je kleintjes past: de Frogskins™ XXS. De Frogskin XXS is ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar oud, is een getrouwe replica van het originele stijlvolle ontwerp en heeft monturen gemaakt van BiO-Matter, een natuurlijk materiaal dat onze toekomst helpt beschermen. Deze nieuwe toevoeging aan het Frogskins assortiment bevat Prizm™ Lens technologie om de kleurkwaliteit te verbeteren.

Eigenschap Specificaties:

  • Bioresineframes
  • 4B lenzen
  • Retro ontwerp
  • Pilotenbril fabrikant logo
  • Gemaakt van natuurlijk BiO-Matter materiaal.
  • De bril is voorzien van Prizm™-lenstechnologie, die de kleurkwaliteit en het contrast verbetert voor een scherper zicht.

Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en de verspreiding ervan. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle van de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we onregelmatigheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Vrije tijd
Seizoen 2022 Q1
Modelreeks Oakley Frogskins
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Volledig frame
Bescherming 3 - sterke straling (zonnig)
Technologie Čočka Prizm Sapphire , Prizm Technology

Čočka Prizm Sapphire

Een populaire lenskleur die geschikt is voor een groter aantal toepassingen, of u nu gaat fietsen, zonnebaden op het strand of gewoon de hond uitlaat op het platteland. Saffier (12%) geeft doorgaans koele kleuren en is het meest geschikt voor water en watersporten.

  • Polarisatie: nee
  • overbrenging: 12%
  • contrast: verhoogd
  • beschermingsindex: 3

Prizm Technology

Prizm is een revolutionaire lenstechnologie van Oakley. Het verbetert drastisch de details en zorgt voor een uiterst precieze kleuraanpassing voor specifieke omgevingen. De lenzen zijn speciaal ontworpen om uw visuele ervaring rijker te maken, zodat u beter kunt presteren. Met een gewone zonnebril ziet de wereld er saai en vlak uit, maar met PRIZM™ lenstechnologie ziet alles er levendig en levendig uit en worden nuances onthuld die normaal gesproken voor het oog verborgen blijven.