info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Sportzonnebrillen voor kinderen Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Oakley Radar Ev Xs Path w/ Prizm Sapphire

Sportzonnebrillen voor kinderen

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
120,14 € 145,00 € je zult besparen 24,00 € -17 %

Oakley

90013031

De optische prestatiemijlpaal is nu ook beschikbaar voor de jeugd. In een aangepast formaat voor kindergezichten biedt deze bril dezelfde baanbrekende oogbeschermingstechnologie en hetzelfde uitgebreide gezichtsveld als volwassenen. Geef uw kinderen ook optische luxe!

Kenmerken Specificaties:

  • Geschikt voor kleine en middelgrote gezichtsgroottes. Voor kinderen en junioren van 6-12 jaar en vrouwen met kleinere gezichten.
  • Drie-punts pasvorm: Oakley's drie-punts systeem geeft de sporter een gevoel van comfort en verbetert ook de prestaties van de bril in termen van een stevige grip op het gezicht en in de precieze plaatsing van de lens in de optische hoek.
  • Rubberen zijkanten en een balk van gepatenteerd Unobtainium™-materiaal zorgen in combinatie met zweet voor meer grip op het gezicht, waardoor de prestaties van de bril nog beter worden.
  • Duurzaamheid en de hele dag comfort dankzij het lichtgewicht en duurzame O Matter™ materiaal.
  • Alle Oakley lenzen voldoen aan of overtreffen de ANSI Z80.3 optische en basisnormen, waardoor de bril optimale optische nauwkeurigheid en slagvastheid tot 164 km/u heeft.
  • Om de Oakley HDO® lenzen te onderhouden, wordt je nieuwe Oakley bril geleverd met een speciaal geweven Microclear™ elektrostatische zak voor reiniging en opslag. Het gebruik ervan zal de superieure optische kwaliteit van Oakley's heldere lenzen van Plutonite® materiaal voor lange tijd behouden. Was en droog het Microclear™ zakje regelmatig. Duurzaamheid en de hele dag door comfort met lichtgewicht en duurzaam O Matter™ polycarbonaat.
  • Prizm™ is een revolutionaire technologie in lensoptiek, gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar kleur en kleurverspreiding. Prizm™-lenzen bieden een ongekende controle van de lichttransmissie, wat resulteert in nauwkeurig afgestemde kleuren om het contrast te maximaliseren en de zichtbaarheid van individuele kleurschakeringen te verbeteren, waardoor we oneffenheden of details die het blote oog niet kan registreren, beter kunnen onderscheiden.

GLAS Prizm Saffier

Lichtdoorlaatbaarheid: 12%
Lichtomstandigheden: helder licht
Contrast: verbeterd
Kleur basislens: grijs

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , fietsen
Seizoen 2023 Q1
Modelreeks Oakley Radar
Polarisatie Geen
Type product - bril Bril
Type lens Prizma
Contrast Verhoogd
Type frames Half frame
Bescherming 3 - sterke straling (zonnig)
Technologie Čočka Prizm Sapphire , Unobtanium® , O-Matter

Čočka Prizm Sapphire

Een populaire lenskleur die geschikt is voor een groter aantal toepassingen, of u nu gaat fietsen, zonnebaden op het strand of gewoon de hond uitlaat op het platteland. Saffier (12%) geeft doorgaans koele kleuren en is het meest geschikt voor water en watersporten.

  • Polarisatie: nee
  • overbrenging: 12%
  • contrast: verhoogd
  • beschermingsindex: 3

Unobtanium®

Oakley's originele Unobtanium innovatie verhoogt de grip van zweet en zorgt ervoor dat het frame van je bril altijd goed op zijn plaats blijft zitten, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

O-Matter

Oakley O-Matter is een lichtgewicht plastic materiaal dat is ontworpen om duurzaam en comfortabel te zijn. Het materiaal is ook ontworpen voor slagvastheid door zijn gecontroleerde elasticiteit zonder dat het na verloop van tijd kromtrekt zoals acetaat. Het is tweemaal zo sterk als acetaat, maar 25% lichter.