info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Padelraket Oliver Air Max S-616
Voucher + gratis

Oliver Air Max S-616

Padelraket

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 5-8 werkdagen
114,21 €
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Oliver

19902

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Het gatenverdeelsysteem in het midden van het racketoppervlak zorgt voor een betere verdeling van de mechanische krachten bij balinslag. Dit verbetert de nauwkeurigheid van de bal en vermindert trillingen.

Het is een rubberachtig materiaal dat wordt gekenmerkt door een zeer goede elasticiteit en een laag gewicht. Dit creëert een bredere "sweet spot" voor meer speelcomfort. Rackets met SOFT EVA bieden meer duurzaamheid, een beter gevoel en een goede trillingsdemping. Maximale energie-efficiëntie bij elke slag dankzij een stabielere kern. Active-Control is een diamantvormige oppervlaktestructuur die het spineffect versterkt.

Voor spelers die controle zoeken. Ronde clubs bieden de meeste controle, hebben de grootste sweet spot en zijn daarom ideaal voor spelers die een lange swing hebben en de bal zonder angst willen slaan. Deze racketkopvorm is erg praktisch, omdat hij meestal perfect in balans is.

De ronde vorm maakt forehand- en backhandschoten van de achterkant van de baan tot voorkeursschoten waar de bal veilig kan worden geslagen.

Parameters:

Seizoen 2022 Q3
Type product - rackets Racket
  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay