info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Squashracket Oliver SUPERLIGHT SILVER
Voucher + gratis

Oliver SUPERLIGHT SILVER

Squashracket

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
106,30 €

Oliver

01341

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Licht als een veertje, waarom niet? Hier hebben we weer een nieuwe serie van de succesvolle en zeer gewilde X-LIGHT. Ondanks zijn opmerkelijk lichte gewicht biedt het racketframe niet alleen een enorme balsnelheid, maar ook een gemakkelijke handling. voor verschillende speelstijlen.

De sterke punten van het racket: lichtheid, versnelling, balcontrole. Ook aanbevolen voor beginners die hun techniek voortdurend verbeteren.

Parameters:

Sport squash
Seizoen 2016 Q1
Type product - rackets Racket
Racket balanceren Aan de hand
Spel stijl Offensief
Technologie Metacarbon™

Metacarbon™

Metacarbon™, een door OLIVER ontwikkelde vezel, verhoogt de druk in kiloponds per mm², vier keer meer dan titanium. Het is nu mogelijk de framedichtheid te verminderen en een langere levensduur te garanderen.

Hoewel Metacarbon™ een basisstijfheid heeft. De combinatie met HSM-hars zorgt voor een uitzonderlijke rekbaarheid. Door het gebruik van Metacarbon™ kan het gewicht worden verminderd. Metacarbon™-bevestigingen bieden optimaal comfort, rijgedrag en trillingsdemping. Metacarbon™ maakt dynamisch en explosief spel mogelijk door verbeterde energieoverdracht, gewichtsvermindering en duurzaamheid.