info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

On Running Cloudflyer 4

Vrouwen hardloopschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

Ve Woensdag 15. 5. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

131,95 € 179,95 € je zult besparen 48,00 € -27 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

On Running

000071.98667

Maak je klaar voor de ultieme demping en premium comfort - plus onze grootste tong tot nu toe. Het is tijd om verder te gaan.

Wat je volgende hardloopdoel ook is, maak je klaar om naar nieuwe hoogten te zweven. De Cloudflyer 4 geeft je superieure demping en premium comfort - inclusief onze grootste tong tot nu toe. Met meer dual-density CloudTec® materiaal, voel je ondersteuning terwijl je verder rent dan pijn, verder dan twijfel en verder dan je doelen.

We hebben onze duurzaamheid verbeterd: deze schoenen bevatten 90-95% gerecycled polyester, met een totale gerecyclede inhoud van 35-40%. Elke schoen, elke keer weer - we blijven de grenzen verleggen als het gaat om planeetvriendelijke materialen en topkwaliteit.

De nieuwe voorgevormde voering van de sok en de externe hielcontour houden je voet zo stevig mogelijk - ongeacht de afstand. Bovendien verbetert het nieuw ontworpen gaas het ademend vermogen en de duurzaamheid voor optimaal comfort. Bevestiging. Trek je schoenen uit. Het is tijd om verder en sneller te rennen dan ooit tevoren.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q3
Type voetstoot Neutraal
Type loopschoenen Opleiding
Type oppervlak - lopend Weg
Schoenafstelling Ademende
Modelreeks Over Cloudflyer
Schoenbreedte Standaard
Verzachtend Medium demping
DROP 10 mm
Technologie CloudTec® , Helion™ superfoam

CloudTec®

On's gepatenteerde CloudTec®-technologie is ontworpen voor een zachte landing, gevolgd door een explosieve start. Het resultaat? Een ongelooflijk lichte loopsensatie. En geen compromissen op het gebied van demping en schokbescherming. Met andere woorden, rennen op wolken.

Helion™ superfoam

Helion is het gedempte schuim dat het allemaal doet. Geavanceerde fabricagemethoden combineren stijvere schuimelementen met zachtere delen om betere materiaaleigenschappen te verkrijgen. Helion is licht in gewicht maar heeft een groot energierendement. Het is responsief en toch beschermend. Het is ook bestand tegen temperatuurschommelingen voor hoge prestaties het hele jaar door. Helion is meer dan alleen schuim. Het is superschuim.