info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
 Functionele damesslips  Sensor Coolmax Impress dámské kalhotky s nohavičkou lilla/feather

Sensor Coolmax Impress dámské kalhotky s nohavičkou lilla/feather

Functionele damesslips

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
21,14 € 28,00 € je zult besparen 6,00 € -24 %

Sensor

21100027

Lichtgewicht functioneel ondergoed, ideaal voor warm weer. De lossere pasvorm van MID Performance zorgt voor bewegingsvrijheid tijdens het sporten en in de vrije tijd. Het is een lichtgewicht single-face stretch patroon. gebreide stof die bestaat uit een perfecte combinatie van Coolmax Fresh functionele polyestervezel, micro-polyestervezel en elastaan. De gebruikte micro-polyestervezel verbetert het gevoel aanzienlijk.

De antibacteriële eigenschappen worden nog versterkt door de extra Silver Plus afwerking, die de groei van bacteriën en de verspreiding van geuren voorkomt. Het gebreide stofprofiel en de materiaalsamenstelling garanderen een uitstekende eigenschappen zoals hoge vochtafvoer, hoge elasticiteit en dimensionale stabiliteit en sterkte. De gebreide stof is bestand tegen UVA- en UVB-straling op het niveau van zonneschermen met een index van 50.

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen , fietsen , langlaufen
Seizoen 2021 Q1
Kledingkenmerk Zweetafvoerend , Elastisch
Soort ondergoed Lang ondergoed
Technologie CoolMax®

CoolMax®

COOLMAX® is een functioneel materiaal waarvan de vezels uitstekend vocht afvoeren. Deze eigenschap is cruciaal bij activiteiten waarbij zweten optreedt. Het materiaal voert vocht af van het lichaam via de fijne vezels, waar het sneller verdampt. Het verkoelende gevoel en het comfort zijn de belangrijkste voordelen.

  • Visa
  • Master Card
  • Maestro
  • Gopay