info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Functioneel dames-T-shirt Sensor Double Face dámské triko kr.rukáv magenta

Sensor Double Face dámské triko kr.rukáv magenta

Functioneel dames-T-shirt

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
23,85 € 27,62 € je zult besparen 3,00 € -14 %

Sensor

15200001

Productvideo

Omschrijving

Functioneel ondergoed van Double Face materiaal is een van de meest veelzijdige in het Sensor assortiment. Door de speciale constructie van het breisel en de snit kan het ondergoed op beide manieren worden gebruikt, steeds met verschillende thermische eigenschappen.

De als "plus" aangeduide zijde heeft een oppervlak van micropolyesterzijde, dit oppervlak is gekozen als binnenzijde, d.w.z. "op het lichaam" bij warmere omstandigheden.

De zijde van de Double Face met de vermelding "minus" is gemaakt van micropolyester omgekeerd lam en wordt bij koudere temperaturen als binnenzijde gekozen. Het verschil in warmteweerstand tussen de twee zijden van het hemd is in het laboratorium gemeten op 3,6°C.

  • 2in1, gebruik in twee verschillende temperatuursituaties
  • Zacht, zeer comfortabel materiaal
  • Platte naden, verlengde rug, anatomische snit
  • Veelzijdig gebruik (sport, stad)

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Alpineskiën , langlaufen , Skitochten
Seizoen 2021 Q1
Mouwlengte Korte mouw
Kledingkenmerk Zweetafvoerend
Technologie Double Face

Double Face

De ene warmer dan de andere. Wanneer thermokleding twee lagen heeft, ben jij de baas over de situatie. Jij bepaalt niet wanneer je uit mag gaan. Double Face functioneel ondergoed klaart de klus, hoe je het ook aantrekt. We hebben het gemeten, en het verschil in temperatuur tussen de twee kanten is 3,6°C. Je zult het verdomd goed voelen in een winterse sneeuwstorm!

We hebben het hier over een legende. De combinatie van twee verschillende lagen heeft dit thermische ondergoed naar de sportieve Olympus gekatapulteerd. Wij bij Sensor breken verkooprecords met onze innovatieve brei, u kunt uw eigen brei breken. Of wereldrecords? Eén ding is vierhonderd procent zeker. Een thermoshirt of ondergoed van dit extra duurzame materiaal zal heel wat te verduren krijgen. Rennen, springen, skiën, vliegen. Er is geen sport die Double Face niet aankan. Geen enkele beweging gaat te ver. We hebben wel een lijn getrokken. Het heeft te maken met comfort. Want voor ons is absoluut comfort iets waar we nooit van zullen afwijken. Zoiets zachts zou de afgunst van de pluizigste katjes zijn. We willen je niet villen. Trouwens, de prijs van dit thermische ondergoed is eigenlijk belachelijk. Zeker als je bedenkt hoe lang het duurt.

Als we hier in Tsjechië functionele kleding gaan naaien, kan het niet anders. Maar één waarschuwing voor je koopt - je zult vanaf nu niet veel thuis zitten. Je zult alle hoeken en gaten opzoeken om er weer uit te komen.