info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Lopende hoofdlamp Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Silva Čelovka Cross Trail 7R Default

Lopende hoofdlamp

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
105,82 € 138,90 € je zult besparen 33,00 € -24 %

Silva

37995

NIEUW! Multifunctionele hoofdlamp met extra lange levensduur en Flow Light™-leksysteem, waarvan de lichtkegel zich automatisch uitbreidt als hij wordt gekanteld, zodat u sneller en comfortabeler kunt reiken. op korte en middellange afstand. Natuurlijk is de hoofdlamp ook voorzien van het Intelligent Light™-systeem en bereikt hij een indrukwekkende kegellengte van 140 meter en een opbrengst van 600 lumen. Compacte en duurzame USB-C oplaadbare batterij 2.0Ah met een gewicht van 102g. Kan met handschoenen aan/uit worden gezet dankzij de grote knop. Krachtige hoofdlamp voor je training. Uitstekende prestatie/prijsverhouding.

Flow Light™
Intelligent Light™
2x High-Power LED's
600 lumen lichtopbrengst
Bereik 140m
Lichttijd bij +20°C: 2,5u (hoogste stand) / 13u (lage stand)
2.0Ah batterij
4 lichtstanden
Waterdicht: IPX5
USB-C opladen
Ergonomische hoofdband
Fiets- en helmbevestigingen
lage batterij indicatie
gewicht van de koplamp: 78g
2.0Ah batterij gewicht: 102g

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen
Seizoen 2021 Q3
Bron Oplaadbare batterij
Type product - verlichting Koplamp
Technologie Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

De Silva Intelligent Light® technologie zorgt voor een optimale lichtverdeling. Het combineert een brede lichtkegel en een intens spotlicht. Hierdoor heeft de gebruiker een geweldig perifeer zicht, terwijl hij zowel direct voor zich als in de verte goed kan zien. Daardoor hoeft het hoofd niet zoveel te bewegen. Men heeft meer vertrouwen en balans bij het bewegen in het veld en kan nog sneller zijn.

Flow Light

SILVA Flow Light is een ingenieuze functie waarmee je meerdere versies van SILVA Intelligent Light ® in dezelfde hoofdlamp krijgt. Ontwikkeld voor multisportactiviteiten, kunt u het lichtbeeld soepel afstemmen op verschillende activiteiten door de lamp eenvoudig omhoog of omlaag te kantelen. Wanneer de lichtbundel naar beneden is gericht, wordt deze vergroot en geoptimaliseerd voor activiteiten bij lagere snelheden. Bij vooruitkijken wordt de lichtbundel langer en geoptimaliseerd voor hogere snelheden.