info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Sportieve hoofdlamp Silva Čelovka Exceed 4R Default

Silva Čelovka Exceed 4R Default

Sportieve hoofdlamp

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
172,57 € 249,90 € je zult besparen 77,00 € -31 %

Silva

37982

NIEUW! De krachtigste SILVA-hoofdlamp op de markt met een indrukwekkende 2000 lumen en een boost-modus die gedurende een beperkte tijd tot 2300 lumen levert. De Silva Exceed 4R hoofdlamp is ontworpen voor de meest veeleisende outdoor- en sportactiviteiten, terwijl het gewicht zo laag mogelijk wordt gehouden. Het totale gewicht van de hoofdlamp met batterij is slechts 258 gram. Intelligente lichttechnologie die een brede lichtkegel combineert met een groot bereik tot 220 meter. 4 lichtstanden. Indicatie van de batterijcapaciteit. USB-C oplaadbare Li-Ion 3,5Ah batterij met case voor verschillende bevestigingen en ergonomische hoofdband met houder voor batterij. Kan met handschoenen aan/uit worden gezet dankzij de grote knop. Opladen via USB-C of conventioneel stopcontact.

Technische specificaties:
Flow Light™
Intelligent Light™
Lichtopbrengst / bereik: 2000 (2300) lumen / 220 m
Batterijlevensduur per lading: 1,5 h (hoogste stand) / 22 h (lage stand)
Batterijtype: Li-Ion 7.2V 3.5Ah
Waterdicht: IPX5
Temperatuurbereik voor lampgebruik: -20°C tot +60°C
Gewicht: 129g zonder batterij / 258g met batterij
Lage batterij-indicatie
USB-C stroomkabel

Parameters:

Sport Lopend , Buiten / Wandelen
Seizoen 2021 Q3
Bron Oplaadbare batterij
Type product - verlichting Koplamp
Technologie Intelligent Light , Flow Light

Intelligent Light

De Silva Intelligent Light® technologie zorgt voor een optimale lichtverdeling. Het combineert een brede lichtkegel en een intens spotlicht. Hierdoor heeft de gebruiker een geweldig perifeer zicht, terwijl hij zowel direct voor zich als in de verte goed kan zien. Daardoor hoeft het hoofd niet zoveel te bewegen. Men heeft meer vertrouwen en balans bij het bewegen in het veld en kan nog sneller zijn.

Flow Light

SILVA Flow Light is een ingenieuze functie waarmee je meerdere versies van SILVA Intelligent Light ® in dezelfde hoofdlamp krijgt. Ontwikkeld voor multisportactiviteiten, kunt u het lichtbeeld soepel afstemmen op verschillende activiteiten door de lamp eenvoudig omhoog of omlaag te kantelen. Wanneer de lichtbundel naar beneden is gericht, wordt deze vergroot en geoptimaliseerd voor activiteiten bij lagere snelheden. Bij vooruitkijken wordt de lichtbundel langer en geoptimaliseerd voor hogere snelheden.