info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Black Series FX Carbon

Wandelstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
206,95 € 240,00 € je zult besparen 33,00 € -14 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65229001

Productvideo

Omschrijving

De Black Series FX Carbon is uw exclusieve gids voor bergwandelingen. Het is uitgerust met het nieuw ontwikkelde Aergon Air handvat, waarvan het aanraakoppervlak gemaakt is van echt kurk. Het handvat is in alle details verbeterd en opnieuw geoptimaliseerd wat betreft comfort en controle. Dankzij speciale holtetechnologie is een combinatie mogelijk van een lichte constructie en grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische eisen van uw hand. De rubberen achterkant van het Aergon Air handvat biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek helpt je pols om de stok optimaal te geleiden en te leggen en draagt extreem bij tot de veiligheid op de berg. De extreem lichte vouwstok is gemaakt van 100 procent carbon, waardoor het een lichte maar betrouwbare metgezel in de bergen is met een gewicht van slechts 228 g! Lock Security Strap Skin 4.0 verstelbare lus met veiligheidsslot. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort. Lengte 110-130 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie Core Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

Core Locking Device

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Constructie verborgen binnenin. Eenvoudige en veilige montage en demontage van de stok.
  • Krachtige spankabel met versterkte PE-mantel voor permanente vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische lengtecompensatie van de kabel
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte aansluiting van de afzonderlijke segmenten.

FlexTip

Hardmetalen punt met lange flexibele punt, met schroefdraad voor plaatbevestiging. Ontworpen voor skitochtstokken (of sneeuwschoenen).

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.