info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Cross Trail Lite Carbon

Stokken voor trail running

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
146,95 € 170,00 € je zult besparen 23,00 € -14 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65226421

Productvideo

Omschrijving

Cross Trail Lite Carbon is jouw steun voor je volgende bergtraining! De driedelige stok is voorzien van een Cross Shark handvat. Dit systeem is bij uitstek geschikt voor de snelle wandelsport en combineert de voordelen van trail running grips met de voordelen van trekking grips. De steun van de wandelgreep combineert de snelheid van het Shark-systeem met een ergonomisch steunvlak. Een brede band van zeer ademend gaasmateriaal zit veilig en stevig om de hand en zorgt voor verlichting van de spieren. De greepverlenging op het handvat van poreus imitatieschuim zorgt voor extra gripvariaties. De lichtgewicht en onbuigzame driedelige wandelstok is verkrijgbaar in lengtes van 100-135 cm en is met 213 g echt lichtgewicht.

Belangrijkste kenmerken:

  • SHARK SYSTEM - Het Shark System biedt een optimale krachtoverbrenging dankzij de directe verbinding tussen hand en stick. Snel in- en uitstappen is geen probleem. Alle Shark lussen en handschoenen zijn compatibel met alle Shark clubs.
  • CROSS SARK - De Cross Shark combineert de voordelen van een trail running grip met de eigenschappen van een trekking grip. Het combineert de snelheid van het Shark-systeem met de steun van een ergonomisch steunvlak, waardoor het ideaal is voor snelle wandelingen in de bergen.
  • SHARK FRAME STRAP MESH - Soepel verstelbare en individueel aanpasbare riem. Maakt een snelle en eenvoudige bevestiging en ontkoppeling van de stok mogelijk en is compatibel met alle stokken uit het Shark-assortiment.
  • Verlengde handgreep - Verlengde handgreep voor gemakkelijke grip op steile hellingen of traverses.
  • CARBON - onderscheidt zich door zijn hoge stijfheid en lage gewicht.
  • CORE LOCKING DEVICE/CLD - Intuïtief vergrendelingsmechanisme met een smal en lichtgewicht ontwerp dat geen afbreuk doet aan de schoonheid van de stok.
  • SPEED LOCK 2+ - Gecertificeerd door het testinstituut TÜV Süd, werkt het verstelsysteem met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.
  • NORDIC BASKET - Compacte Nordic Walking plaat. Beschermt tegen vastlopen in zachte grond en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.
  • FLEX TIP SHORT - Een robuuste tip die garant staat voor een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op vrijwel elk terrein.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q3
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie Cross Shark , Core Locking Device , Trigger Shark Frame Strap , TrailRunningTip , FlexTip , Speed Lock 2 Plus , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark biedt u de snelheid van het Shark-systeem en de gripondersteuning van wandelen. Dynamisch en comfortabel ontwerp voor snelwandelen in de bergen.

  • Afgerond steunvlak voor comfortabel bergafwaarts lopen
  • Bliksemsnelle bevestiging en ontgrendeling van de lus

Core Locking Device

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Constructie verborgen binnenin. Eenvoudige en veilige montage en demontage van de stok.
  • Krachtige spankabel met versterkte PE-mantel voor permanente vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische lengtecompensatie van de kabel
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte aansluiting van de afzonderlijke segmenten.

Trigger Shark Frame Strap

Deze duimlus helpt bij zowel de terugslag als de terugslag. De anatomisch nauwkeurige pasvorm en het ademende zachte binnenmateriaal met een groot contactoppervlak zorgen voor een veilige en zachte aansluiting op de hand. De Frame Strap Shark bestaat uit één stuk en wordt 360 graden om de hand gewikkeld. Interfererende materiaaloverlappingen worden geëlimineerd, waardoor blaren en blaasjes worden voorkomen. De maat is traploos instelbaar met een klem. Het directe contact met het handvat zorgt ervoor dat elke impuls zonder krachtverlies op de stok wordt overgebracht. Met het Trigger Shark 2.0 systeem klikt de lus in een oogwenk in het handvat van de wandelstok en klikt hij er net zo snel weer uit.

TrailRunningTip

De Trail Running Tip biedt een stevige grip op elk terrein.

FlexTip

Hardmetalen punt met lange flexibele punt, met schroefdraad voor plaatbevestiging. Ontworpen voor skitochtstokken (of sneeuwschoenen).

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.

Nordic Basket

Compacte plaat voor nordic walking. Het beschermt tegen wegzakken in zachte grond en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.