info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Cross Trail Lite TA

Stokken voor buiten

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
120,95 € 140,00 € je zult besparen 19,00 € -14 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65226221

Productvideo

Omschrijving

Je kunt 100% vertrouwen op de Cross Trail Lite TA! De stevige driedelige aluminium wandelstok is voorzien van een Cross Shark handvat. De wandelgreepsteun combineert de snelheid van het Shark-systeem met een ergonomisch steunvlak. Dit maakt het systeem bij uitstek geschikt voor snelle wandelsporten en combineert de voordelen van trail running handvatten met de voordelen van trekking handvatten. De brede band van zeer ademend netmateriaal omsluit de hand veilig en stevig en zorgt voor verlichting van de handspieren. De greepverlenging op het handvat van poreus imitatieschuim zorgt voor extra gripvariaties. De Cross Trail Lite TA is je betrouwbare metgezel voor je volgende training in de bergen! Shark Frame Strap Mesh traploos verstelbare en individueel aanpasbare riem. Het maakt een snelle en eenvoudige bevestiging en ontkoppeling van de stok mogelijk en is compatibel met alle stokken van de Shark-serie. Lengte stok 100-135 cm.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Cross Shark , Speed Lock Plus , FlexTip , Nordic Basket

Cross Shark

Cross Shark biedt u de snelheid van het Shark-systeem en de gripondersteuning van wandelen. Dynamisch en comfortabel ontwerp voor snelwandelen in de bergen.

  • Afgerond steunvlak voor comfortabel bergafwaarts lopen
  • Bliksemsnelle bevestiging en ontgrendeling van de lus

Speed Lock Plus

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Het Speed Lock + systeem voor externe verstelling is 35% lichter en 27% kleiner dan het bestaande Speed Lock systeem. Het heeft dezelfde houdkracht als zijn voorganger. De door de TÜV vereiste norm wordt aanzienlijk overschreden.

FlexTip

Hardmetalen punt met lange flexibele punt, met schroefdraad voor plaatbevestiging. Ontworpen voor skitochtstokken (of sneeuwschoenen).

Nordic Basket

Compacte plaat voor nordic walking. Het beschermt tegen wegzakken in zachte grond en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.