info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Makalu

Wandelstokken

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

We hebben alleen 1 item. Nu of nooit.

95,95 € 110,00 € je zult besparen 14,00 € -13 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65228491

Productvideo

Omschrijving

Makalu is een complete klassieker waar je altijd op kunt vertrouwen voor wandeltochten! Het is uitgerust met de nieuwe Aergon Air handgreep. De nieuwste generatie speciaal voor trekking aangepaste handgrepen is opnieuw geoptimaliseerd in termen van comfort en controle en tot in detail verbeterd. Dankzij de speciale holtetechnologie kunt u een lichte constructie combineren met grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische vereisten van uw hand. De Aergon Air handgreepkop is volledig met rubber bekleed en biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek zorgt voor een optimale geleiding van de pols en het leggen van de stok. De aluminium buis geeft de Makalu stokken een grote stabiliteit en maakt ze tot een stevige gids op alle tochten. Lock Security Strap Skin 4.0 verstelbare vergrendelingsriem. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal comfort tijdens het dragen. 110-145 cm stoklengte.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Speed Lock Plus , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air

Speed Lock Plus

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Het Speed Lock + systeem voor externe verstelling is 35% lichter en 27% kleiner dan het bestaande Speed Lock systeem. Het heeft dezelfde houdkracht als zijn voorganger. De door de TÜV vereiste norm wordt aanzienlijk overschreden.

FlexTip

Hardmetalen punt met lange flexibele punt, met schroefdraad voor plaatbevestiging. Ontworpen voor skitochtstokken (of sneeuwschoenen).

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.