info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Makalu FX Carbon

Wandelstokken

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

We hebben alleen 2 items. Wordt er een van jou?

168,95 € 195,00 € je zult besparen 26,00 € -13 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65220621

Productvideo

Omschrijving

De Makalu FX Carbon is je reisgenoot voor al je bergavonturen. Het heeft de nieuwe Aergon Air handgreep. De nieuwste generatie speciaal voor trekking aangepaste handgrepen is opnieuw geoptimaliseerd op het gebied van comfort en controle en tot in detail verbeterd. Dankzij de speciale holtetechnologie kunt u een lichte constructie combineren met grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische vereisten van uw hand. De volledig rubberen Aergon Air handgreepkop biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek helpt je pols om de stok optimaal te geleiden en te leggen en draagt extreem bij tot de veiligheid op de berg. De greepverlenging zorgt voor extra gripvariaties bij het beklimmen van de berg. Met de Lock Security Strap Skin 4.0 past de band perfect in je hand, waardoor je optimale steun en druk krijgt. Dankzij het Speed Lock 2 plus sluitsysteem kan de vouwstok, die volledig uit carbon bestaat, in enkele seconden worden gemonteerd. De Makalu FX Carbon is uw betrouwbare partner voor de bergen! Lock Security Strap Skin 4.0 verstelbare lus met veiligheidsslot. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort. Steeklengte 110-130 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2022 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof
Technologie External Locking Device , FlexTip , Trekking 2.0 Basket , Aergon Air , Speed Lock 2 Plus

External Locking Device

Minimale afmetingen opgevouwen en ultra lichtgewicht. De LEKI serie vouwstokken is gewoon kleiner, lichter, beter. De gebruiksmogelijkheden zijn legio. Voor ferrata toegang, trail running in de backcountry, kleine wandelingen of als wandelstok.

  • Externe vergrendeling voor snel en gemakkelijk in- en uitklappen
  • Krachtige spankabel met PE versterkte mantel voor duurzame vezelbescherming
  • De veer onderaan zorgt voor een optimale spanning en automatische compensatie van de touwlengte
  • Speciale aluminium hulzen beschermen de koolstofvezel met hoge modulus en zorgen voor een perfecte verbinding van de afzonderlijke segmenten.

FlexTip

Hardmetalen punt met lange flexibele punt, met schroefdraad voor plaatbevestiging. Ontworpen voor skitochtstokken (of sneeuwschoenen).

Trekking 2.0 Basket

Compacte trekplaat. Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.

Speed Lock 2 Plus

Het TÜV Süd-gecertificeerde verstelsysteem werkt met een externe klem die gemakkelijk aanpassingen mogelijk maakt en maximale klemkracht biedt.