info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Movin

Unisex skihandschoenen

Kies je maat Hoe te kiezen?

Beschikbaarheid van goederen
kies eerst de maat
35,95 € 49,95 € je zult besparen 14,00 € -28 %
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

651806301

Movin is de perfecte allrounder voor het voorjaar. Het hoofdmateriaal is gemaakt van softshell en neopreen. De GORE-TEX® INFINIUM voering zorgt voor warmte en comfort. De Comfort Fit-snit laat veel ruimte voor uw handen en past perfect voor de gemakkelijkste bediening. De Nash siliconen palm zorgt voor de beste grip op de handschoen. De extra lange en flexibele klittenbandsluiting houdt uw polsen warm en voorkomt dat er sneeuw binnendringt. Dankzij de gepatenteerde mf touch-technologie kunt u ook het touchscreen van uw telefoon gebruiken zonder de handschoenen te verwijderen.

Belangrijkste kenmerken:

  • WARMTE VOOR SPRING WEAR - De mate van warmte ligt in de shell, isolatie en voeringmaterialen, hydrofobe eigenschappen en pasvorm en constructie.
  • COMFORT FIT - Iets bredere snit voor een comfortabel draaggevoel en toch warme handen
  • WATERBESTENDIGE MATERIALEN - Gebruik van waterdichte meerlaagse laminaten en functionele componenten om de waterafstotendheid te maximaliseren.
  • GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER - Een gloednieuwe versie van de zachte isolerende voering. Ga de elementen tegemoet!
  • MF TOUCH PATENTED - Gep atenteerde technologie die nauwkeurige bediening van smartphones en navigatietoestellen mogelijk maakt zonder handschoenen te verwijderen dankzij ingebouwde contactdeeltjes op de vingertoppen.

Parameters:

Sport Alpineskiën
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Windbescherming
Soort handschoenen Vinger
Technologie GORE-TEX® Infinium , MF Touch®

GORE-TEX® Infinium

Duurzaam materiaal gemaakt van ultrasterke vezels. GORE-TEX® Infinium is zowel extreem licht als ademend. Het voert vocht af, droogt snel en is aangenaam zacht.

MF Touch®

Volledige bediening van smartphones en navigatiesystemen, zelfs op koude dagen. Speciaal ontwikkeld textielmateriaal maakt bediening van capacitieve touchscreens mogelijk zonder handschoenen uit te trekken.