info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Leki Poles Black Series SLS XTG

Unisex wandelstokken

Op voorraad bij de leverancier
Levering binnen 7-12 werkdagen
133,95 € 150,00 € je zult besparen 16,00 € -11 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Leki

65321291

Nu ben je nog sneller op de berg met de nieuwe Black Series SLS XTG! Want met een gewicht van slechts 185 g zijn het de lichtste stokken uit de trekkingcollectie en zijn ze gemaakt van 100% carbon. Ze zijn uitgerust met de nieuwe Aergon Air grip. De nieuwste generatie speciaal voor trekking aangepaste handgrepen is opnieuw geoptimaliseerd op het gebied van comfort en handling en tot in detail verbeterd. Dankzij de speciale holtetechnologie kan een lichte constructie worden gecombineerd met grote, ondersteunende oppervlakken die beantwoorden aan alle ergonomische eisen van de hand. De volledig met rubber beklede achterkant van het Aergon Air handvat biedt maximale grip en controle bij het afdalen van heuvels. De schuine hoek helpt de pols om de stok optimaal te geleiden en te leggen en draagt extreem bij aan de veiligheid op de berg. Het Super Lock systeem maakt een traploze lengteverstelling mogelijk van 110-135 cm. Of je nu besluit om te gaan wandelen, meerdaagse trektochten in berghutten te maken of een ferrata te beklimmen: met de Black Series kun je alles!

Specificaties:

  • Handvat: Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort en de volledig rubberen greepkop garandeert absolute controle.
  • Verstelbarelus met veiligheidsvergrendeling. Het is ultralicht, zeer ademend en biedt maximaal draagcomfort.

  • Handvatverlenging.

  • PRC Carbon (Performance Racing Carbon) 1000

  • Het slanke interne verstelsysteem zorgt voor maximaleklemkracht . Dankzij de 360° anti-roll lock zorgt het ook voor optimale stabiliteit.

  • Compactetrekplaat . Beschermt tegen vastlopen in sneeuw en modder en kan gemakkelijk met de hand worden vervangen.

  • De robuustepunt garandeert een puntnauwkeurige pasvorm en perfecte stabiliteit op vrijwel elk terrein.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2023 Q1
Soort stok Telescopisch
Technologie 100% Karbon , Aergon Air

100% Karbon

Het materiaal heeft een ongeëvenaard gewicht, stijfheid en optimale zwaai-eigenschappen.

Aergon Air

Aergon Air combineert lichtheid en stabiliteit. De ergonomische vorm garandeert maximaal comfort, terwijl de volledig met rubber beklede grijpkop absolute controle garandeert.