info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Wandelstokken Leki Smart Supreme

Leki Smart Supreme

Wandelstokken

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
108,29 € 118,82 € je zult besparen 10,00 € -9 %

Leki

6492542

Bent u veelzijdig en wilt u flexibel zijn met Nordic Walking? De Smart Supreme stick zal altijd bij je zijn. Met de Smart Tip 2.0 kunt u snel de rubberen laars vervangen door een intrekbare hardmetalen tip of de laars van de stick verwijderen. Dankzij het Speed Lock 2.0-verstelsysteem kan deze tweedelige wandelstok in een handomdraai aan uw individuele wensen worden aangepast. Het natuurlijke kurken handvat met Shark Active Strap ligt prettig in de hand. Het Trigger Shark 2.0-systeem zorgt voor snelheid bij het loslaten van de lus en levert zo een grote bijdrage aan het comfort en de veiligheid. Shark 2.0 veelzijdige multisportgreep. Zorgt voor een perfecte krachtoverbrenging en eenvoudige bediening. Het is daarom ideaal voor langlaufen en nordic walking. Deze allround uitrusting bewijst echter ook zijn waarde bij rolskiën en trailrunning. stoklengte 100-130 cm.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2019 Q1
Soort stok Telescopisch
Materiaal wandelstokken aluminium
Technologie Trigger Shark 2.0 , Speed Lock 2

Trigger Shark 2.0

Maximaal comfort, maximale krachtoverbrenging, uiterst eenvoudig te bedienen. Met de Trigger Shark 2.0-technologie kunt u de riem in een oogwenk vast- en losmaken.

Speed Lock 2

Speedlock is het eerste en tot nu toe enige externe sluitsysteem ter wereld dat door TÜV Süd is gecertificeerd. De TÜV-eis voor een draagvermogen van 55 kg is aanzienlijk overschreden. Een veiligheidsmarge die levens kan redden. Extra aanpassing van de houdkracht is te allen tijde mogelijk.

Extreem snelle instelling en bevestiging, zelfs met dikke handschoenen bij natheid, ijs en sneeuw. Schroef met veiligheidsfunctie en verstelbaarheid

Speed Lock 2 vs Speed Lock:

  • 30% kleiner
  • 25% lichter
  • Meer dan 20% meer steun