info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Heren sportvest Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men
Voucher + gratis

Mammut Eigerjoch IN Hybrid Vest Men

Heren sportvest

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
235,95 €

Mammut

1013-01730-50404

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Hybride herenvest Eigerjoch IN Heren uit onze MAMMUT Eiger Extreme collectie. Prestatiegericht geïsoleerd vest met stretch fleece zones voor meer bewegingsvrijheid en ademend vermogen. Isolerend materiaal Ongevoerde Polartec® Alpha® Direct biedt warmtebehoud zonder warmteontwikkeling. Praktisch: kruiselings toegankelijke zakken aan de voorkant.

  • Lichtgewicht, dampdoorlatend, wind- en waterafstotend Pertex® Quantum Air buitenmateriaal met Diamond Fuse technologie voor de ideale balans tussen bescherming tegen het weer, ademend vermogen en duurzaamheid. slijtageweerstand
  • Ongevoerde Polartec® Alpha® Direct isolatie (95g) om warmte vast te houden zonder opbouw
  • De inzetstukken aan de zijkanten en achterkant zijn gemaakt van hoogwaardige Pontetorto® Merino Tecnowool® voor optimaal comfort en een perfecte temperatuur.
  • MAMMUT High Reach Technology™ voor onbeperkte bewegingsvrijheid bij het klimmen
  • 2 voorzakken geschikt voor klimgordel met ritsen
  • Gedeeltelijk elastische zoom voor een betere pasvorm

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Klimmen
Seizoen 2022 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Kap Geen
Technologie Pertex Quantum Air , Polartec® Alpha® , Pontetorto® Merino Tecnowool

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air is een materiaal met een verhoogde luchtdoorlaatbaarheid. Het biedt een evenwicht tussen windweerstand en ademend vermogen.

Polartec® Alpha®

Polartec® Alpha® werd ontwikkeld voor de US Special Forces, die een superieur isolatiesysteem nodig hadden voor extreme omstandigheden en temperatuurschommelingen. Alpha® actieve isolatie is ontworpen om warmte gelijkmatig te verdelen en tegelijkertijd voldoende ademend vermogen te bieden tijdens de activiteit. Deze luchtcirculatietechnologie zorgt voor ultiem comfort zonder de noodzaak om afzonderlijke lagen te manipuleren.

Actieve Polartec® Alpha® isolatie geeft continu overtollige lichaamswarmte af die anders bij ophoping het comfort aanzienlijk zou verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde technologie van speciale vezels die op een harde kern zijn gebonden. Omdat Polartec® Alpha® een van nature hydrofoob materiaal is, is het uitstekend bestand tegen alle vocht en droogt het ongelooflijk snel.

  • WARMTEREGELING
  • SNELDROGEND
  • LAAG GEWICHT
  • HOOG ADEMEND VERMOGEN
  • WASBAARHEID
  • ZEER DUURZAAM MATERIAAL

Pontetorto® Merino Tecnowool

Uitzonderlijke functionele combinatie van merinoswolvezels (40%) met synthetische vezels (45% Polyester, 15% Nylon). Dankzij het aandeel wolvezels biedt het gebruikte materiaal een goede bescherming tegen kou en weerstand tegen lichaamsgeur, zelfs wanneer het meerdere dagen wordt gedragen, bijvoorbeeld op expedities. De functionele synthetische vezels zorgen er ook voor dat deze producten snel drogen en compenseren zo het gebruikelijke nadeel van ondergoed van zuivere wol. De perfecte combinatie voor sport en andere buitenactiviteiten.