info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Osprey Tempest 30 III

Wandelrugzak voor vrouwen

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Maandag 13. 2. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

125,65 € 172,01 € je zult besparen 46,00 € -27 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Osprey

10012023OSP.01

De nieuwste generatie van de iconische damesrugzak Tempest van Osprey. De Tempest 30 heeft een comfortabel geventileerd AirscapeTM rugsysteem bedekt met duurzaam gaas. Als je op trektocht gaat met trekkingstokken, zult u het unieke Stow-on-the-Go System™ voor het bevestigen van uw stokken aan uw rugzak waarderen. Gewoon de stokken door de twee elastische lussen steken - de ene lus zit op de rugzak en de andere op de schouderriem - en dezelfde en net zo makkelijk en snel weer verwijderen. Een rekbare zak op de linker schouderband voor uw mobiele telefoon of andere benodigdheden. De rugzak is compatibel met de waterzak, waarvoor de ruimte tussen de rug Er is een lus om hem te bevestigen. mogelijkheid om twee assen te bevestigen, lid-lock helmbevestiging, stretchzak aan de voorkant met gesp, compressiebanden aan de zijkant, brilzak van anti krasbestendige bril. pfc-vrij, gemaakt met de nadruk op duurzame grondstoffen, koordpoort onder het bovendeksel met zakje.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2021 Q1
Soort tas rugzak
Volume van tas/rugzak 30-39 liter
Gebruik van tas/rugzak Wandelen en expeditie
Technologie Bluesign® , InsideOut™ Compression , Stow-on-the-Go System™ , AirScape™

Bluesign®

Het is de nieuwe norm voor gezondheid, veiligheid en milieubescherming in de textielproductie. De milieuvriendelijke Bluesign®-norm is ontstaan als antwoord op de strenge wetgeving en de toenemende vraag naar textielproducten die milieuvriendelijk zijn, geen gezondheidsrisico's inhouden en de natuurlijke hulpbronnen zoveel mogelijk ontzien. Het bluesign® label voor textielproducten garandeert een combinatie van een laag milieueffect en een hoge functionaliteit, kwaliteit, modern design en comfort.

InsideOut™ Compression

Compressiefunctie voor ondersteuning van de lading - u kunt de zijdelingse compressiebanden onder de zak laten voor een betere compressie van de rugzak, of over de zak trekken om de inhoud van de zak (bv. fles) vast te zetten.

Stow-on-the-Go System™

Uniek systeem om de stokken aan de rugzak te bevestigen. Schuif de stokken gewoon door de twee elastische lussen - een lus op de rugzak en de andere op de schouderband - en verwijder ze net zo gemakkelijk en snel weer.

AirScape™

Het sterk ademende, zeer zachte en uiterst stabiele AirScape™-rugsysteem zorgt voor perfecte ventilatie en volledige bewegingsvrijheid zonder enige beperking. Een hoge stabiliteit wordt verzekerd doordat de last van de rugzak dichter bij uw rug wordt gehouden. Het rugpand is voorzien van schuimuitsteeksels die voor voldoende thermoregulatie zorgen, is comfortabel en past perfect. Het is geschikt voor alledaagse en fysiek veeleisende activiteiten.