info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Silva Running Carbon 100-120cm Default

Unisex hardloopstokken

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

We hebben alleen 1 item. Nu of nooit.

U ontvangt een extra 20 % korting op dit product in de winkelwagen met de code
NGNSV20
142,95 € 147,95 € je zult besparen 5,00 €
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Silva

38116

Houd je tempo bij met de verstelbare stokken van Silva Running. Hardlopen met de stokken spaart je benen tijdens lange duurlopen, wedstrijden en op bijzonder uitdagend terrein. Deze lichtgewicht trekking hardloopstokken van lichtgewicht carbon helpen je om je tempo bergop te houden, je stabiliteit op technisch terrein te verbeteren en je benen te sparen tijdens lange afstanden en wedstrijden.

De Silva Running 100-120 cm verstelbare stokken zijn gemaakt van 100% 3K carbon en wegen 420 gram per paar. Als je op zoek bent naar een paar lichtgewicht trail running stokken die je langer sneller houden, dan zullen deze stokken aan je verwachtingen voldoen. Silva's team van atleten, bestaande uit enthousiaste en ervaren hardlopers zoals Mimmi Kotka en Petter Restorp, hebben de stokken getest in uitdagende omstandigheden en waardevolle feedback geleverd aan ons productontwikkelingsteam.

Vind je ideale stoklengte

De verstelbare stokken van Silva Running zijn verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes om je lengte af te stemmen op de meest geschikte stoklengte. Kies tussen 100-120 cm en 120-140 cm. Om de juiste stoklengte te vinden, meet je de afstand tussen de grond en je hand, met je ellebogen gebogen in een hoek van ongeveer 90 graden naar opzij.

Verstelbare stokken - ideaal voor extreme beklimmingen en lange vlakke stukken

Omdat deze stokken verstelbaar zijn, kun je ook de lengte van de stokken aanpassen, waardoor ze geschikt zijn voor trainingen en wedstrijden met extreme beklimmingen en lange vlakke stukken. Je hoeft nooit compromissen te sluiten als het gaat om de juiste lengte, verstel deze eenvoudig met de eenvoudig te gebruiken aluminium Flicklock. Het is een snelle vergrendeling voor uitrekken, zodat de stokken betrouwbaar lopen en de overgangstijd van opgevouwen naar volledig gebruikt minimaal is. De stokken hebben verlengde handgrepen zodat je je grip kunt aanpassen aan hoe steil het terrein is.

Slim opvouwen in Z-vorm

De stokken kunnen eenvoudig worden bevestigd aan een hardloopvest of -rugzak dankzij de slimme Z-vouw, waardoor de stokken in 3 delen kunnen worden opgevouwen.

Handschoen met snelsluiting

De handschoen met snelsluiting zorgt voor bewegingsvrijheid en is gemaakt van ademend materiaal om je comfortabel te houden tijdens lange uren hardlopen in weer en wind.

Klaar voor je natuurlijke beweging in alle seizoenen

De stokken zijn al voorbereid op alle seizoenen en alle soorten terrein. Je paar Silva hardloopstokken zijn voorzien van verwisselbare rubberen poten en sneeuwcups, aangevuld met concave carbidetips. De hardmetalen punten hebben een holle vorm die je natuurlijke loopbeweging mogelijk maakt. De spikes zijn vervangbaar, dus je Silva hardloopstokken gaan vele, vele kilometers mee. Deze stokken zijn gemaakt voor hardlopen, net als jij.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2023 Q1
Soort stok Opvouwbaar
Materiaal wandelstokken koolstof