info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Unisex loopriem Silva Strive Belt Black

Silva Strive Belt Black

Unisex loopriem

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
28,95 € 29,90 € je zult besparen 0,00 €

Silva

37910

De Strive Belt Black is een lichtgewicht en flexibele loopband, ideaal voor ochtend- of avondlopen. Loop met vertrouwen in de wetenschap dat je je telefoon, sleutels, energie en creditcards bij je hebt - veilig en droog.

De Strive Belt Black is rekbaar, gemakkelijk te verstellen en heeft een ademende mesh achterkant voor een comfortabele pasvorm. Hoewel de Strive Belt Black klein en flexibel is, kun je er toch meer in kwijt dan op het eerste gezicht lijkt. Hij heeft een uitbreidbaar hoofdvak dat kan worden uitgebreid voor grotere telefoons of andere zaken zoals energierepen of gels, en twee kleinere gaaszakken - één met gemakkelijke toegang voor repen of gels en één zak met rits en een sleutelhaak om sleutels of creditcards in op te bergen.

Reflecterende delen op de riem in combinatie met de Silva Tyto-lichthouder zorgen voor zichtbaarheid tijdens het hardlopen op drukke straten. Met een slank gewicht van slechts 100 gram is de Strive Belt Black de ideale keuze als je gewoon snel en spontaan wilt hardlopen.

Vergeleken met eerdere modellen heeft de nieuwe Strive Belt serie een groter hoofdvak waar grotere plus size telefoons in passen.

Parameters:

Sport Lopend
Seizoen 2022 Q3
Soort tas heuptas
Volume van tas/rugzak Tot 5 liter
Gebruik van tas/rugzak Lopend