info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Geïsoleerd damesjack Mammut Eigerjoch IN Hybrid Jacket Women
Voucher + gratis

Mammut Eigerjoch IN Hybrid Jacket Women

Geïsoleerd damesjack

Kleur varianten

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
331,95 €

Mammut

1013-01720-50383

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Dames hybride jas Eigerjoch IN komt uit onze MAMMUT Eiger Extreme collectie. Deze geïsoleerde jas is prestatiegericht. Het heeft inzetstukken van stretchstof voor meer bewegingsvrijheid en ademend vermogen. Isoleren Polartec® Alpha® Direct ongevoerd materiaal biedt warmtebehoud zonder warmteontwikkeling.

  • Lichtgewicht, dampdoorlatend en wind- en waterafstotend Pertex® Quantum Air buitenmateriaal met Diamond Fuse technologie voor de ideale balans tussen bescherming tegen het weer, ademend vermogen en duurzaamheid. slijtvast
  • Zonale isolatie met 60 g/m² Primaloft® Gold Active
  • Pads aan de zijkanten, armen en rug van hoogwaardig Pontetorto® Merino Tecnowool® voor optimaal comfort en perfecte temperatuur
  • MAMMUT High Reach Technology™ voor onbeperkte bewegingsvrijheid bij het klimmen
  • 2 voorzakken geschikt voor cross-access klimgordel
  • Het jack is inpakbaar en kan in de voorzak worden opgeborgen
  • Elastische manchetten met platte duimlussen
  • Gedeeltelijk elastische zoom voor een betere pasvorm

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Klimmen
Seizoen 2020 Q3
Seizoen van het jaar Herfst / winter
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Zweetafvoerend , Windbescherming , Bescherming tegen regen
Kap Ja
Type jas jas
Technologie Bluesign® , Pertex Quantum Air , MAMMUT High Reach Technology™ , PrimaLoft Gold , Polartec® Alpha® Direct , Pertex® Microlight , Pontetorto® Merino Tecnowool , Fair Wear

Bluesign®

Het is de nieuwe norm voor gezondheid, veiligheid en milieubescherming in de textielproductie. De milieuvriendelijke Bluesign®-norm is ontstaan als antwoord op de strenge wetgeving en de toenemende vraag naar textielproducten die milieuvriendelijk zijn, geen gezondheidsrisico's inhouden en de natuurlijke hulpbronnen zoveel mogelijk ontzien. Het bluesign® label voor textielproducten garandeert een combinatie van een laag milieueffect en een hoge functionaliteit, kwaliteit, modern design en comfort.

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air is een materiaal met een verhoogde luchtdoorlaatbaarheid. Het biedt een evenwicht tussen windweerstand en ademend vermogen.

PrimaLoft Gold

De hoogste kwaliteit isolatie voor zeer koude omgevingen, die zich onderscheidt door zijn warmte, waterbestendigheid, zachtheid en gemakkelijke samendrukbaarheid. Zowel droog als nat bereikt het een hogere warmte. De afzonderlijke microvezels creëren luchtzakken die de warmte dicht bij het lichaam vasthouden, het binnendringen van vocht voorkomen en veel sneller drogen dan dons.

Polartec® Alpha® Direct

Polartec® Alpha® Direct is een evolutie van de Alpha®-technologie waarvoor geen steunstof nodig is. Door de verbeterde vorm en grootte van de vezels kunnen zij rechtstreeks in contact komen met de huid of andere kledinglagen. Deze nieuwe constructie verhoogt dus het ademend vermogen, maakt het kledingstuk nog veelzijdiger en vermindert ook het totale gewicht van het kledingstuk.

De actieve Polartec® Alpha® Direct-isolatie geeft voortdurend overtollige lichaamswarmte af die anders bij accumulatie het comfort aanzienlijk zou verminderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde technologie van speciale vezels die door geen enkele extra laag worden bedekt. Omdat Polartec® Alpha® Direct een van nature hydrofoob materiaal is, is het uitstekend bestand tegen alle vocht en droogt het ongelooflijk snel.

  • WARMTEREGELING
  • SNELDROGEND
  • LAAG GEWICHT
  • HOOG ADEMEND VERMOGEN
  • WASBAARHEID
  • ZEER DUURZAAM MATERIAAL

Pertex® Microlight

Pertex® Microlight stoffen hebben een zeer goede balans tussen gewicht, sterkte en slijtvastheid. Met een minimaal gewicht voldoet het aan de hoge eisen van duurzaamheid en slijtvastheid bij gebruik op sportuitrusting.

Het wordt gekenmerkt door zijn lage gewicht en uitstekende opvouwbaarheid. Het is flexibel, comfortabel om te dragen en voelt zacht aan. Pertex® Microlight is wind- en regenbestendig, droogt snel en is uitzonderlijk duurzaam waterafstotend.

Pontetorto® Merino Tecnowool

Uitzonderlijke functionele combinatie van merinoswolvezels (40%) met synthetische vezels (45% Polyester, 15% Nylon). Dankzij het aandeel wolvezels biedt het gebruikte materiaal een goede bescherming tegen kou en weerstand tegen lichaamsgeur, zelfs wanneer het meerdere dagen wordt gedragen, bijvoorbeeld op expedities. De functionele synthetische vezels zorgen er ook voor dat deze producten snel drogen en compenseren zo het gebruikelijke nadeel van ondergoed van zuivere wol. De perfecte combinatie voor sport en andere buitenactiviteiten.

Fair Wear

De onderneming streeft naar eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden in alle fabrieken waar haar producten worden gemaakt. Om de arbeidsomstandigheden in de hele toeleveringsketen systematisch te verbeteren, heeft het merk zich aangesloten bij de Fair Wear Foundation.