info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!

Mammut Eisfeld SO Hybrid Hooded Jacket Women

Winddicht damesjack

Kleur varianten

Kies je maat Hoe te kiezen?

V Dinsdag 7. 5. bij jou thuis

In deze maat hebben we alleen: 1 item. Nu of nooit.

255,95 € 365,55 € je zult besparen 109,00 € -30 %
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • icon-Created with Sketch. U kunt het product binnen 30 dagen retourneren

Mammut

1011-01270-50447

De perfecte combinatie van windbescherming en thermische isolatie is het Eisfeld SO Hybrid jack met capuchon. Deze hybride softshell voor dames past in geen enkele garderobe. Dankzij de extreem slijtvaste en zeer De elastische dubbele softshell stof is ideaal voor diverse bergactiviteiten zoals klimmen, alpinisme en skitochten. Primaloft® Gold thermische isolatie op het bovenlichaam en de armen beschermt tegen koud. Het damesjack Eisfeld SO Hybrid met capuchon is robuust en weerbestendig.

  • Extreem slijtvast en zeer elastisch dubbel softshell-materiaal voor duurzaamheid, bewegingsvrijheid en ademend vermogen
  • Zonale isolatie met 60 g/m² Primaloft® Gold Active op het bovenlichaam en de mouwen
  • Verstelbare kap is geschikt voor helmen en heeft een versterkt vizier
  • YKK Vislon® tweewegrits voor een soepele rit
  • 2 voorzakken met ritssluiting voor rugzak en klimgordel met kruistoegang en geïntegreerde lus aan de linkerkant
  • Geïntegreerde mobiele telefoonzak van netmateriaal in de rechter voorzak
  • Interne borstzak met rits
  • De zoom van het jack kan met één hand worden aangepast met behulp van een trekkoord dat aan de binnenkant kan worden verborgen.

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Klimmen
Seizoen 2022 Q3
Seizoen van het jaar Herfst / winter
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Zweetafvoerend
Kap Ja
Type jas jas
Technologie Pertex® Quantum , YKK Vislon® , PrimaLoft Gold , Diamond-Fuse , Mammut Softech™ , PFC Free DWR , Fair Wear

Pertex® Quantum

Producten met Pertex QUANTUM®-technologie zijn ultralicht, met een optimale verhouding tussen sterkte en gewicht. Zacht als zijde, uiterst samendrukbaar, met een uitstekende slijtvastheid en bescherming tegen vocht, wind en regen van buitenaf: de stof is waterdicht en droogt snel, dankzij een speciale waterafstotende DWR-behandeling die duurzame prestaties garandeert, zelfs na vele wasbeurten.

YKK Vislon®

YKK producten zijn te vinden in alle sectoren van de industrie. YKK produceert een breed assortiment ritsen, knopen, gespen en bevestigingsaccessoires en deze staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. We zijn er trots op alleen YKK ritsen en gespen te gebruiken op al onze kleding.

PrimaLoft Gold

De hoogste kwaliteit isolatie voor zeer koude omgevingen, die zich onderscheidt door zijn warmte, waterbestendigheid, zachtheid en gemakkelijke samendrukbaarheid. Zowel droog als nat bereikt het een hogere warmte. De afzonderlijke microvezels creëren luchtzakken die de warmte dicht bij het lichaam vasthouden, het binnendringen van vocht voorkomen en veel sneller drogen dan dons.

Diamond-Fuse

Diamod Fuse-technologie maakt gebruik van unieke diamantvormige vezels die in elkaar passen om een sterk, duurzaam, slijt- en waterbestendig materiaal te creëren.

Mammut Softech™

Mammut Softech™ combineert een tweede en derde kledinglaag en biedt goede bescherming in veel verschillende weersituaties. De slijtvaste materialen zijn extra rekbaar en ademend voor een goede temperatuurregeling.

PFC Free DWR

Het acroniem DWR staat voor Durable Water Repellency, een permanente waterafstotende laag die zorgt voor waterbestendigheid. Het voorkomt dat externe materialen vocht absorberen. Het wordt gebruikt in zowel fleece als waterdichte kleding en tenten. De doeltreffendheid ervan vermindert echter geleidelijk door herhaaldelijk wassen.

Perfluorverbindingen (PFK's) zijn vrijwel niet biologisch afbreekbaar. Daarom wordt deze impregnering niet gebruikt en vervangen door andere, milieuvriendelijkere en beter presterende alternatieven.

Fair Wear

De onderneming streeft naar eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden in alle fabrieken waar haar producten worden gemaakt. Om de arbeidsomstandigheden in de hele toeleveringsketen systematisch te verbeteren, heeft het merk zich aangesloten bij de Fair Wear Foundation.