info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Damescapuchon met capuchon Mammut Eiswand Advanced ML Hooded Jacket Women
Voucher + gratis

Mammut Eiswand Advanced ML Hooded Jacket Women

Damescapuchon met capuchon

Kleur varianten

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
291,95 €

Mammut

1014-02330-50383

Wanneer u dit product koopt zonder extra korting, krijgt u een extra waardebon van CZK 500 voor uw volgende bestelling.


Uit onze Eiger Extreme collectie komt de Eiswand Advanced ML hoodie voor dames. De wafelstructuur van Pontetorto® Tecnowool® geeft deze mid-layer een optimale vochtregulatie. Duurzaamheid wordt gegarandeerd door de slijtvaste keramische print op plaatsen die blootstaan aan extreme belasting. Platte naden bieden maximaal comfort. De Eiswand Advanced ML hoodie voor dames is een uitstekende mid-layer met focus op prestaties.

  • Het hoofdmateriaal is gemaakt van hoogwaardig Pontetorto® Merino Tecnowool® voor optimaal comfort en perfecte temperatuurregulatie. Het heeft een transparante keramische print voor slijtvastheid en langdurige duurzaamheid
  • De natuurlijke antibacteriële werking van de wol houdt onaangename geurtjes op afstand, zelfs na lange dagen dragen
  • Capuchon met een exclusieve Eiger orgle structuur op plaatsen die extra worden belast voor extra slijtvastheid
  • Flatlocknaden voor een hoog draagcomfort en om schuren onder de bepakking te voorkomen
  • Elastische capuchonzoom voor een perfecte pasvorm
  • 2 rugzakken en zakken met rits zijn compatibel met klimgordel
  • Gemaakt in Europa

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen , Klimmen
Seizoen 2020 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou
Kap Ja
Technologie Pontetorto Tecnostretch® , MAMMUT® Vertical Motion Construction™ , Mammut Connect , Mammut Georganic 3D Technology

Pontetorto Tecnostretch®

Tecnostretch® is een zacht en zeer licht elastisch materiaal dat geschikt is voor actieve sporten. Het vezelweefsel vormt een duurzame buitenzijde, terwijl de binnenzijde van polyester uitstekende warmte-isolerende eigenschappen heeft en uitstekend zweet afvoert. De combinatie van polyester en elastaan is een originele oplossing voor een materiaal met een groot aantal toepassingen.

MAMMUT® Vertical Motion Construction™

MAMMUT® Vertical Motion Construction™ zorgt voor een optimale ergonomie tijdens alpiene bewegingssequenties in verticale richting.

Mammut Connect

De toepassing wordt gebruikt om gebruikers gedetailleerde informatie over afzonderlijke producten te verstrekken. Dit gebeurt eenvoudigweg door een smartphone met de app aan de NFC-chip te koppelen (NFC = Near Field Communication). Mammut was het eerste outdoormerk dat het gebruikte.

Mammut Connect heeft drie hoofdrubrieken - producten, activiteit en inspiratie. De eerste biedt informatie over individuele producten en biedt ook andere after-sales diensten zoals garantieverlenging, en er zijn ook plannen om klanten in de toekomst uit te nodigen voor verschillende outdoor evenementen. Het activiteitengedeelte dient als topagenda waar klanten hun succesverhalen kunnen verzamelen en delen met de gemeenschap, terwijl het inspiratiegedeelte voortbouwt op verhalen die al op de website staan.

Mammut Georganic 3D Technology

Bij Georganic producten worden bewegingen en houding direct op het lichaam gevormd en uitgewerkt tot een driedimensionale doorsnede.

Voordelen:

  • Vrijheid in elke beweging: de snit wordt direct op de sporter bepaald, waardoor de natuurlijke bewegingen van het lichaam nauwkeurig worden ondersteund. Het resultaat is maximale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm.
  • Een nieuwe pasvorm: door producten te definiëren voor de sporter heeft de Georganic-technologie geleid tot twee nieuwe kledingvormen voor het bovenlichaam. De Y-vorm is ontworpen voor verticale bewegingen en de T-vorm voor horizontale bewegingen. Hoewel deze snede gericht is op klimbewegingen, kan het gebruik ervan worden uitgebreid tot alle andere gebieden. Het is ook overdraagbaar naar het dagelijks leven en biedt een nieuw comfort.
  • Onbeperkte ontwerpmogelijkheden: de gereduceerde snijlijnen maken de weg vrij voor een dynamisch en prestatiegericht ontwerp.