info@sanasport.be We zullen binnen 24 uur antwoorden!
Herenvest Mammut Rime Light IN Flex Vest Men

Mammut Rime Light IN Flex Vest Men

Herenvest

Kleur varianten

Product niet inbegrepen in de aanbieding
kijk eens naar soortgelijke goederen
179,95 € 183,95 € je zult besparen 4,00 €

Mammut

1013-02170-50507

Ideaal als thermische laag wanneer u het laagjesprincipe gebruikt om de kern van uw lichaam warm te houden. Het extreem lichte Rime Light Vest sluit goed aan op het lichaam dankzij de stretch-isolatie en de inzetstukken opzij. gemaakt van Polartec® Power Grid™ stretch fleece. Dankzij de Pertex® Quantum Air voering is het vest windbestendig en tegelijkertijd bijzonder ademend, extreem licht en samendrukbaar. Wanneer de jas Als je hem niet nodig hebt, kun je hem gemakkelijk opbergen in de meegeleverde tas - de Rime Light Flex kan overal mee naartoe.

  • Elastische zoom
  • Kan worden opgeborgen in de zijzak
  • Tweewegs YKK Vislon® rits voor een soepele werking
  • 2 zakken met rits voor rugzak en klimgordel
  • Gevuld met 40 g/m² OTI Stretch-isolatie voor optimaal warmtebehoud en meer bewegingsvrijheid
  • Geweven hoofdmateriaal van 20-denier nylon

Parameters:

Sport Buiten / Wandelen
Seizoen 2021 Q3
Kledingkenmerk Bescherming tegen kou , Zweetafvoerend , Windbescherming , Bescherming tegen regen
Kap Geen
Technologie Pertex Quantum Air , Ajungilak® OTI™ Stretch , Polartec® Power Grid

Pertex Quantum Air

Pertex® Quantum Air is een materiaal met een verhoogde luchtdoorlaatbaarheid. Het biedt een evenwicht tussen windweerstand en ademend vermogen.

Polartec® Power Grid

Fleece stof die de mogelijkheden van technische materialen naar een nieuw niveau tilt. Gepatenteerd tweecomponentenbreisel met roosterconstructie verbetert de warmte en het ademend vermogen, terwijl het gewicht van de stof afneemt. Het tweecomponentenontwerp is ontworpen voor een optimale vochtregulatie. Het huidoppervlak is hydrofiel om zweet te absorberen en naar buiten af te voeren. Dan verspreidt de buitenkant het vocht voor een efficiëntere verdamping. Houdt het lichaam droog, zelfs bij verhoogde sportieve activiteit. De gaasconstructie creëert ook open luchtkanalen om het ademend vermogen en de samendrukbaarheid te verbeteren en het gewicht van de stof te verminderen. De voordelen van Polartec Power Grid zijn vooral thermisch comfort, hoog ademend vermogen, licht gewicht, grote inpakbaarheid, gemakkelijk onderhoud en snel drogen.